ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Υποψήφιος με την δημοτική παράταξη " Ενωμένοι με την Ηλιούπολη" ο συνδημότης μας "Μπινελίκιας" ( Σάββας Κοτσαρίδης)

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Υποψήφιος με την δημοτική παράταξη " Ενωμένοι με την Ηλιούπολη" ο συνδημότης μας "Μπινελίκιας" ( Σάββας Κοτσαρίδης)

 


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" του κ. Γιώργου Χατζηδάκη θα είναι ο επιχειρηματίας της πόλης μας κος Σάββας Κοτσαρίδης ( Ο Μπινελίκιας) .

Στην σημερινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης μας ο νυν δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης ανακοίνωσε του 79 πρώτους υποψηφίους της δημοτικής του παράταξης ενώ απομένων άλλοι 8 για να συμπληρώσει το ανώτατο όριο που προβλέπει η σχετική νομοθεσία των 87 υποψηφίων. 

Να θυμίσουμε πως έως σήμερα μόνο η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" έχει ανακοινώσει τόσους υποψηφίους και η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στα τέλη Αυγούστου. 

Στις φωτογραφίες που ήδη έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας φαίνεται μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση μέσα στο καλοκαίρι με πολύ κόσμο. 

Γνωρίζει πως δεν θα τον ψηφίσουμε αφού εμείς δεν είμαστε πάνω από κόμματα και χρώματα ούτε στα αυτοδιοικητικά αλλά συμπληρώνει έναν αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της παράταξης του νυν δημάρχου που σίγουρα θα φέρουν ψήφους στην εν λόγω παράταξη. 

Ήταν υποψήφιος ο Σάββας και το 2019 με την παράταξη Χατζηδάκη αλλά ως "πρωτάκι" τώρα θα είναι διαφορετικά και θεωρούμε πως ο ίδιος θα πάει καλύτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: