ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Όχι δεν θα "κάψουμε" 3-4 υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων όπως μας καλούν οι τάχα οπαδοί της "νομιμότητας".  Άλλωστε δεν οφείλουμε να "προστατέψουμε" καμία δημοτική παράταξη αφού καμία δεν υιοθέτησε καταγγελίες που μάλλον κάποιοι "αφελείς" θεωρούν αθώες και μη επιζήμιες για την πόλη μας.   Για να αποδυναμωθεί η "νέα" παράταξη του δημάρχου θα πρέπει παρατάξεις όπως η "Πρώτα η Ηλιούπολη" , "ΗΛΙΟΥπόλις- Ανθρώπινη πόλη, και "Φωτεινή πόλη" να πάρουν έστω και μία από αυτές  διψήφιο ποσοστό. Κάτι τέτοιο δεν βλέπουμε να "τσουλάει" , και σίγουρα δεν θα φταίνε οι δικές μας προεκλογικές καταγγελίες για υποψηφίους τους. Για όσους θυμούνται τις δημοτικές του 2014 παρόλο που ο κος Κοκοτίνης τα είχε καλά με όλους τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης τελικά δεν κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος. Τους λόγους θα έπρεπε να τους είχε αναζητήσει στο ψηφοδέλτιο που κατέβασε. Τώρα απομονωμένος και μόνος μέσα στα δημοτικά συμβούλια μιλάει για "βραχιολάκια". Τις παρατάξεις τις φτιάχνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ( δηλαδή οι παίχτες) και όχι ο επικεφαλής έτσι σε μια σειρά δήμων έχουμε δημάρχους που ίσως κάποιους τους ξαφνιάζουν εμάς όμως όχι γιατί βλέπουμε πως λειτουργούν οι ομάδες τους! 


  • Τι να πούμε όνομα αγαπητέ αναγνώστη,  αφού αυτοί ΣΩΤΗΡΙΑ δεν έχουν κάθε μέρα μας στέλνουν κάτι ΑΡΝΗΤΙΚΟ για τους υποψηφίους τους.  Αξιολογούμε και παίζουμε τα πιο σοβαρά για εμάς. Με τους τέταρτους θα ασχοληθούμε τώρα; 

  • Σκεφτόμαστε να  ανακοινώσουμε "νέο"  υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο μέσα στο ΣΚ και να μην τον αφήσουμε για Δευτέρα όπου θα παίξει σε όλους! 


  • Αύριο είναι Παρασκευή για όσους το ξέχασαν. Είναι η πολλοστή φορά που μας παραπέμπουν στο τέλος της εβδομάδας θεωρώντας μας μάλλον αφελείς! 

  • Δεν γράψαμε εμείς την ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου Αγίου Δημητρίου και φυσικά δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό γιατί εμείς δεν απαξιώνουμε τα μεγάλα ΜΜΕ.  Δεν τα θεωρούμε συστημικά και σε καμία περίπτωση δεν τα βλέπουμε ως  μέρος του προβλήματος αλλά των λύσεων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: