ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η ρωσοφιλία στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης καλά κρατεί! - Και τα "φάουλ" υποψηφίων της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" συνεχίζονται!

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Η ρωσοφιλία στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης καλά κρατεί! - Και τα "φάουλ" υποψηφίων της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" συνεχίζονται!



Υποψήφια της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη", επισκέπτεται το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης και ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook την παραπάνω φωτογραφία! 

Δεν κατάλαβε τίποτα από το αποτέλεσμα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών και τον Οκτώβριο θα τις φαντάζουν λίγοι οι ψήφοι που πήρε! 

Άλλωστε άμα ο άλλος είναι κομμουνιστής ή ρωσόφιλος θα ψηφίσει Μπουγά και όχι Ψυρρόπουλο ή μπορεί να πάει και κατευθείαν στον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη που συντηρεί την δομή για να έχουν κάποιοι λόγο ύπαρξης στην πόλη μας! 

Μέχρι και το ΣΕΔΗ πέτυχε να "ηρεμήσει" ο "αντάρτης" δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης  αυτούς στο Μουσείο τους έχει για "πρωϊνό"! Άλλωστε εκδήλωση για την ΕΠΟΝ είδαμε επί δημαρχίας του και με τις "Οι Ηλιουπολίτισσες" να τραγουδούν αντάρτικα με άψογο μακιγιάζ και βαμμένο στο "σωστό" χρώμα νύχι! 

Ρωσικά δεν ξέρουμε αλλά μας ενοχλεί ιδιαίτερα η ελληνική σημαία δίπλα στη ρωσική ιδίως την περίοδο του δικτάτορα Πούτιν όχι πως η Ρωσία έχει να επιδείξει και τίποτα δημοκρατικό τα τελευταία 90 χρόνια! 

Με κάτι τέτοια που κάνουν και τον εκθέτουν ο κος Ψυρρόπουλος θα κινδυνέψει στο τέλος να δει την πλάτη του κ. Αλέξανδρου Μπουγά. 

Ελάχιστοι πλέον  σε αυτή την πόλη φαντάζονται  το "νέο" με σφυροδρέπανα! Οι εποχές άλλαξαν και κάποιοι έμειναν σε εποχές που εμείς προσωπικά δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε .

Τα 12 χρόνια κομμουνιστικής διοίκησης του δήμου μας  τους ήταν υπεραρκετά , κατέστρεψαν μια πόλη που θα μπορούσε σήμερα να προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: