ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο επικεφαλής του θεματικού τομέα Ανάπτυξης & Επενδύσεων της ΝΔ κος Γιώργος Κουμπαράκης ήταν ο τεχνοκράτης εισηγητής της μελέτης για τον οδοφωτισμό της πόλης μας

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Ο επικεφαλής του θεματικού τομέα Ανάπτυξης & Επενδύσεων της ΝΔ κος Γιώργος Κουμπαράκης ήταν ο τεχνοκράτης εισηγητής της μελέτης για τον οδοφωτισμό της πόλης μας

Ο Επικεφαλής θεματικού τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΝΔ κος Γιώργος Κουμπαράκης ήταν ο μελετητής της εταιρίας "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ" που παρουσίασε την μελέτη για τον νέο  οδοφωτισμό της πόλης μας  στο δημοτικό συμβούλιο που μας πέρασε. 

Ο ίδιος παρουσίασε και την προηγούμενη πρόταση με ΣΕΑ ( Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης) των περίπου 10.000.000 ευρώ για τον οδοφωτισμό.  Αντιμετωπίστηκε απρεπώς από τη ΣΟΒΙΕΤΙΑ που θα πρέπει να συνηθίσει την παρουσία τέτοιων "ντίλερ" όπως απαράδεκτα  τον αποκάλεσε η Σταλινίστρια  κα Τσατσούλη μη κατανοώντας πως οι εποχές άλλαξαν και ο κομμουνισμός κατέρρευσε στα περισσότερα κράτη όπου είχε επιβάλλει την τυραννία του. 


Επειδή κάποιοι μπορεί να μην παρακολούθησαν το δημοτικό συμβούλιο και για να τους λυθούν απορίες ακούστε τι απάντησε ο κος Κουμπαράκης για θέματα τα οποία του τέθηκαν. 

 
 Έχουμε ανεβάσει ΟΛΗ την σύμβαση με ΣΕΑ του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με ΚΟΣΤΟΣ 8.200.000 ευρώ . Κάντε κλικ εδώ για να την διαβάσετε . Σας βάζουμε και κόστη αλλαγής οδοφωτισμού σε άλλους δήμους μέσα από δημοσιεύματα του τύπου , και σας καλούμε να δείτε τον Οκτώβρη πόσοι από τους παρακάτω δημάρχους θα εκλεγούν από την πρώτη Κυριακή με ποσοστά πάνω από 42%!

Αυτό η δική μας απάντηση σε όσους ονειρεύονται "βραχιολάκια" και θεωρούν πως οι πολλοί θα δικαιώσουν τον λαϊκισμό τους. Δεν κατάλαβαν τίποτα από την ήττα τους στις βουλευτικές εκλογές θεωρούν μάλλον επιτυχία δική τους το 40% της ΝΔ και ένα 15% στα δεξιά της επειδή ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει για "επαναστάσεις" που δεν γίνονται και για σχίσιμο μνημονίων που τελικά οδήγησε σε νέα σκληρότερα:! 

«Κλείδωσε» χρηματοδότηση 45 εκατ. ευρώ για τον οδοφωτισμό της Αθήνας που ανέλαβε η Μυτιληναίος

Δήμος Ζωγράφου: Υπεγράφη σύμβαση για την αναβάθμιση του φωτισμού

Δήμος Αργυρούπολης-Ελληνικού: Έργο Ύψους 8 Εκατ. Ευρώ για την Αντικατάσταση του Δημόσιου Φωτισμού με «Έξυπνα» Φωτιστικά Τύπου LΕD

Περιφέρεια Αττικής προχωρεί στην αναβάθμιση του οδικού φωτισμού αρμοδιότητάς της με τHην τοποθέτηση 23.790 φωτιστικών LED


Δεν γράφουμε άλλα . Οι θέσεις μας είναι γνωστές για την αναγκαία αλλαγή οδοφωτισμού στην πόλη μας ,και εμείς δεν είμαστε από αυτούς που έχουμε "φθηνές" λύσεις ,ενώ πιστεύουμε στον ιδιωτικό τομέα περισσότερο από όσο στον δημόσιο! 

Από την εισήγηση του κ. Κουμπαράκη μας μένει πως και για αυτόν η αλλαγή με ΣΕΑ ήταν πιο επωφελής από τον δανεισμό ενώ για εμάς το κόστος συγκρίνοντάς το με τα πάνω από 10.000.000 ευρώ που μας στοιχίζει ετησίως ο τομέας ΜΟΝΟ της καθαριότητας με όλους τους δημότες μας αγανακτισμένους για το χάλι και την βρωμιά , τα 10 εκατομμύρια που θα δίνονταν για οδοφωτισμό σίγουρα θα έπιαναν τόπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: