ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αντί να καταδικάσουν τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ των υποψηφίων τους βάζουν τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να πετάνε την μπάλα στην κερκίδα!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Αντί να καταδικάσουν τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ των υποψηφίων τους βάζουν τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να πετάνε την μπάλα στην κερκίδα!

Απορίες των υποψηφίων της παράταξης του κ. Αραμπατζή! 



 Όταν δεν έχεις να απαντήσεις στις δεκάδες αναρτήσεις μας που σου υποδεικνύουν πως υποψήφιοί σου είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,τότε αναγκάζεσαι να περιμένεις από τον κ. Κάνδηλα να καταγγείλει τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη πως είναι "διεφθαρμένος",  και πως η "διαφθορά" του είναι τα πιτόγυρα! 

Θεωρούν δηλαδή πως ο δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου Ανάπτυξης κος Κάνδηλας έχει το ΗΘΙΚΟ ανάστημα , να αναμετρηθεί με εκείνον που έχει στοχοποιηθεί από ένα σωρό φασίστες της πόλης τους οποίους ο κος Κάνδηλας κάνει πως δεν βλέπει. Έτσι μας αναγκάζει να επαναλάβουμε έως ότου σας αποκαλύψουμε και άλλα τρία "κουμάσια" της παράταξης τι ΔΗΜΟΣΙΑ πρεσβεύουν και τι είναι εν τέλει στην ιδιωτική τους ζωή. Και αυτό θα το πράξουμε επειδή για εμάς  οι πολιτικοί πρέπει να ζουν σε "γυάλινα σπίτια",  όπως και εμείς που κρίνουμε και δεχόμαστε και τις κακοπροαίρετες κριτικές , αφού αυτό είναι το "παιχνίδι", το οποίο γνωρίζουμε καλά αφού δεν είναι η πρώτη και ούτε η τελευταία φορά που τα βάζουμε με ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ και παντελώς ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ. Για αυτό αντιμετωπίσαμε ΘΕΤΙΚΑ τις "νουθεσίες" των διεφθαρμένων συνδημοτών μας που ανησύχησαν για την υγεία μας ( την ψυχική κυρίως) και αναμένουμε από τους δήθεν θιγμένους που ΣΙΩΠΗΣΑΝ να μας δώσουν νέες συμβουλές για την υγεία μας! 

Δικτάτορας ο ιδρυτής του κόμματος του οποίου είναι μέλος ο κος Αραμπατζής σύμφωνα με τον υποψήφιο της παράταξής του! 


Έως χθες οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ασκούσαν από κοινού κριτική στη διοίκηση με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ συνοδοιπόρους τους που φυσικά και απομακρύνονται από έναν ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟ υποψήφιο που παρόλο που δεν έχει συγγενικές σχέσεις με έναν δοτό δήμαρχο ( Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας) βγαίνει ΔΗΜΟΣΙΑ να μας πει πως ο δήμος μας του οφείλει ΤΙΜΕΣ και πως πρέπει ένας δημοκρατικός δήμαρχος και μια δημοκρατική διοίκηση να δώσει όνομα οδού ή πλατείας σε αυτόν που ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ξεφτιλισμένους καραβανάδες που ωθούμενοι από ταπεινά οικονομικά κίνητρα κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία. 

Η απέχθεια κάθε φασίστα στα ΜΜΕ είναι δεδομένη 

Ο κος Κάνδηλας δεν βλέπει τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ αναρτήσεις του υποψηφίου του κ. Αραμπατζή που διαφημίζει την "ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ" των ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ , όπως δεν είδε και τον παιδεραστή - καθηγητή της πόλης και τον ανίκανο διευθυντή του γυμνασίου που δεν είχε αντιληφθεί πως η ανήλικη διαφήμιζε την "σχέση" της με τον καθηγητή της , που ΜΟΝΟ εξαιτίας της ηλικίας της γλίτωσε έως την ΚΑΤΑΔΙΚΗ του για ασέλγεια ανηλίκου , τον ΔΗΜΟΣΙΟ διασυρμό που του ΑΞΙΖΕΙ.  


"Μαύρισε" η ψυχή του υποψηφίου του κ. Αραμπατζή κάντε κάτι! 


Όσα πιτόγυρα λοιπόν κ. Κάνδηλα και εάν μας κεράσει ο κος Αραμπατζής για να γράψουμε για αυτόν πως είναι δημοκρατικός και δεν κινδυνεύει η πόλη από τους υποψηφίους του , εμείς δεν θα πάψουμε να αναδεικνύουμε εκτός από τον έκδηλο τυχοδιωκτισμό του τα σοβαρά κρούσματα φασιστικής νοοτροπίας που εμφανίζουν και ΔΗΜΟΣΙΑ υποψήφιοι της παράταξής του. 

Και δεν είναι μόνο αυτά που θα αναδείξουμε αφού αρκετοί από τους υποψηφίους του και ο ίδιος έχουν ασκήσει διοίκηση και καλό θα ήταν να μάθουν και όσοι δεν τα θυμούνται τα επιτεύγματά τους γιατί από την περίοδο 2007-2010 ίσως κάποιοι να ξέχασαν. 

Απαντάμε στον "γατούλη" (λέγε με Κάνδηλα) που σας τα γράφει και επιγραμματικά για να μην κουράζονται και οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που τον διαβάζουν . Επισημαίνουμε και την ΑΦΩΝΙΑ του ιστολογίου του "δημοκράτη" Κάνδηλα που κατηγορούσε για ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ μεθόδους όλες τις διοικήσεις του δήμου μας ,  αλλά δεν βλέπει τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό στις αναρτήσεις του κ. Χριστοφίδη υποψηφίου της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από το κύκλωμα παιδεραστίας στον Κολωνό,  και τις προσπάθειες συγκάλυψης από όσους θα έπρεπε ήδη να είχαν παραιτηθεί για τα κρούσματα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ που ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν βλέπουν. Έτσι αντί να γράψει τίποτα για τον ΗΛΙΑ ΜΙΧΟ τον "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" μας γράφει για την δημοτική παράταξη των Κυρ Παντελήδων που ονειρεύονται Βασιλεύουσες!  Γράφει λοιπόν πως είμαστε κατά φαντασία κυνηγοί του ΜΑΥΡΟΥ και του ΚΟΚΚΙΝΟΥ φασισμού αφού ως "τυφλός" δεν βλέπει , δεν ακούει και δεν αφουγκράζεται αυτό που έχουν διαπιστώσει οι ΠΑΝΤΕΣ ακόμα και από μια απλή διαδικτυακή βόλτα στις ομάδες στα social media με θέματα που αφορούν την πόλη μας. Ο κ. Κάνδηλας βλέπει λάσπη τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ αναρτήσεις που εμείς απλώς αναδημοσιεύουμε από τα ΔΗΜΟΣΙΑ προφίλ των υποψηφίων της παράταξης και φανταζόμαστε θα μας πει και ανάγωγους όταν δεν θα σεβαστούμε κανένα προσωπικό δεδομένο προκειμένου οι συνδημότες μας να γνωρίζουν πριν από τις κάλπες συμπεριφορές ανεπίτρεπτες για μια πλειοψηφία που δεν αναπολεί λοχίες και δεν αρέσκεται να την κοροϊδεύουν ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ! 


Εάν είναι φαντασία μας πως μόλις  πριν μερικά χρόνια τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής ήρθαν και ισοπέδωσαν το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ χτυπώντας όσους δεν συμφωνούσαν με τις "πατριωτικές" ασυναρτησίες τους , εάν είναι φαντασία μας πως στις λαϊκές μας αγορές της πόλης  στήνουν πάγκους  πωλητές υποψήφιοι του κόμματος Κασιδιάρη , εάν είναι φαντασία μας πως μαθητές σχολείων μας έχουν φτιάξει ήδη πυρήνα νεολαίας του κόμματος Κασιδιάρη και κυκλοφορούν με μαιάνδρους αγνοώντας την Ιστορία μας , τότε ΜΑΛΛΟΝ έχουμε μεγάλη φαντασία!


Φιλέλληνας ο Αντετοκούμπο για τον υποψήφιο του Αραμπατζή αλλά ο κ. Κάνδηλας δεν βλέπει ΦΑΣΙΣΜΟ μόνο τις "κωλοτούμπες" του Μιχαλάκη 


Το θέμα είναι πως  ό,τι εμείς γράφουμε το συνοδεύουμε και με στοιχεία, φωτογραφίες και προεκλογικά και με ηχητικά στο youtube για να μην έχει την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ κανένας φασίστας πως εμείς φοβόμαστε να αναδείξουμε οτιδήποτε δεν ακουμπάει ουδείς άλλος. 

Όσο λοιπόν ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής δεν απαντάει στα σοβαρά για εμάς θέματα που αναδεικνύουμε και βάζει εσένα να γράφεις άλλα λόγια να αγαπιόμαστε , τόσο οι πολλοί θα διαπιστώνουν πως έχουμε δίκιο. 

ΥΓ: Δεν στοχοποιούμε συγγενικές σχέσεις , άλλωστε είπαμε μπράβο πρόσφατα στον υπουργό υγείας κ. Θάνο Πλεύρη που αποκάλεσε σε τηλεοπτική εκπομπή ΚΤΗΝΟΣ τον πατέρα του για τους ναζιστικούς του χαιρετισμούς μέσα στο δικαστήριο και για τον λόγο αυτό δεν αναδεικνύουμε ως θέμα την κουμπαριά του κ. Τάσου Ευσταθίου με τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα. Άλλωστε προεκλογικά το 2019 όπως ο κος Κάνδηλας ως υποψήφιός του θα θυμάται είχαμε αναδείξει τα φιλοχουντικά αισθήματα υποψηφίων του και μάλλον έπιασαν τόπο οι τότε επισημάνσεις μας ώστε να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη. 

Εάν τα επαναλάβει εδώ είμαστε εμείς αφού τα άλλα τοπικά ΜΜΕ δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τέτοια θέματα προτιμούν να φωτογραφίζουν σκουπίδια και φοβούνται τα υψωμένα χέρια και τις κλειστές παλάμες ιδίως όταν αυτοί που τα υψώνουν έχουν δυνατά μπράτσα! 

Σε κάθε περίπτωση εμείς εδώ δεν έχουμε θέμα ( και θα το δείτε και προεκλογικά) να καταδικάσουμε ΦΑΣΙΣΤΕΣ υποψηφίους από οποιαδήποτε δημοτική παράταξη. Και το έργο μας θα είναι πολύ εύκολο αφού μέσα στους 87 υποψηφίους που θα έχουν οι μεγάλες δημοτικές παρατάξεις που θα διεκδικήσουν τα ηνία της διοίκησης θα βρεθούν αρκετές παραφωνίες που για εμάς είναι επικίνδυνες,  για κάποιους άλλους εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας δεν είναι. 

Όλοι μας κρινόμαστε καθημερινά. Εμείς από το αναγνωστικό μας κοινό έχουμε απομακρύνει ακόμα και από την μουσική που τους προτείνουμε κάθε ΦΑΣΙΣΤΑ της πόλης,  που εάν μπαίνει σε εμάς μπαίνει ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να δει εάν τον έχουμε  καταγγείλει ΔΗΜΟΣΙΑ για τις φασιστικές του κορώνες. 

Στις ομάδες μας επίσης στο facebook έχουμε πετάξει οιοδήποτε δεν σέβεται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχουμε αφήσει μόνο όσους μάχονται για μια ΟΥΤΟΠΙΑ,  και γνωρίζουμε τις αγαθές τους προθέσεις που όμως είναι αδιέξοδες , αφού καλώς ή κακώς δεν ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων".  

Μέσα σε αυτούς δεν ανήκουν οι κομμουνιστές της πόλης , αφού είναι περισσότερο συστημικοί και πιο ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ από τους πολλούς Κυρ - Παντελήδες και "Κασιδιάρηδες" , και μόνιμοι συνεργάτες των τσέων του τοπικού αστυνομικού τμήματος , που κάνουν πως δεν βλέπουν το ποιος "τρέχει" την πόλη. 



Δείτε εδώ τον υποψήφιο κ. Ελευθέριο Χριστοφίδη πως τον διαφημίζουν στη σελίδα της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω". Γεννημένος στην Αίγυπτο όπως διαβάζουμε και απορούμε για τις απόψεις του που δεν συνάδουν με τις δικές μας ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ! 

ΥΓ2 : Πάντως πρέπει να είμαστε "ΤΡΕΛΟΙ" που βλέπουμε πως ο υποψήφιος αυτός είναι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ , "Κασιδιάρης" είναι και παλεύει στο πλευρό του Αραμπατζή γνωρίζοντας πως δεν θα πάρουμε την Πόλη πίσω τουλάχιστον να φτιάξουμε μια νέα στην Ηλιούπολη. "Καθαρή" χωρίς "φυλετικές προσμίξεις" που άλλωστε δεν έχουν ποτέ συμβεί στο μυαλό των φασιστών , αφού το "dna" του Έλληνα όπως και του μ@λ@κ@ παραμένει αναλλοίωτο ! 

Άλλωστε η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ της Φυλής είναι εμφανής στο πρόσωπο κάθε "Έλληνα" που δεν μπορεί να ανεχθεί έναν Αντετοκούνμπο και να τιμάει τα ελληνικά χρώματα πόσο μάλλον να φωτογραφίζεται με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Φοβούνται οι φασίστες μη την ΜΑΥΡΙΣΕΙ!  Το ό,τι μας έχουν μαυρίσει τις ζωές με το ΜΙΣΟΣ τους ούτε που τους περνάει από το μυαλό. Άλλωστε είπαμε "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" και τα ανύπαρκτα μυαλά στα κάγκελα! Ελπίζουμε ο κος Κάνδηλας με καθυστέρηση ετών να καταδικάσει τον έκδηλο ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τις ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΕΣ θέσεις υποψηφίων της παράταξης του κ. Αραμπατζή ειδάλλως για ακόμη μια φορά θα δικαιώσει εμάς που αποκαλούμε το ιστολόγιό του ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και όχι όπως ο ίδιος το έχει ονομάσει ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Άλλωστε με χαρά είδαμε πως ορισμένοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ έχουν "πεταχτεί" από την ομάδα του στο facebook το θέμα είναι για ποιο λόγο κρατάει τόσους άλλους και δεν καταδικάζει κάτι που καταδικάζουν ακόμα και οι κόκκινοι φασίστες της πόλης τους οποίους επίσης ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: