ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι αξιολογήσεις δεν τους αρέσουν , τα 150 ευρώ το μήνα σε τρόφιμα του ιδιώτη που διαχειρίζεται τους κόκκινους κάδους δεν προβληματίζουν μάλλον μας χωρίζει άβυσσος με όλους αυτούς! - Η νέα εταιρία που θα βάλει και άλλους κόκκινους κάδους θα δώσει περισσότερα χρήματα από τα σημερινά 150 ευρώ τον μήνα σε τρόφιμα για το κοινωνικό μας παντοπωλείο - Μετά από αυτά που ακούσαμε και σήμερα σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Οι αξιολογήσεις δεν τους αρέσουν , τα 150 ευρώ το μήνα σε τρόφιμα του ιδιώτη που διαχειρίζεται τους κόκκινους κάδους δεν προβληματίζουν μάλλον μας χωρίζει άβυσσος με όλους αυτούς! - Η νέα εταιρία που θα βάλει και άλλους κόκκινους κάδους θα δώσει περισσότερα χρήματα από τα σημερινά 150 ευρώ τον μήνα σε τρόφιμα για το κοινωνικό μας παντοπωλείο - Μετά από αυτά που ακούσαμε και σήμερα σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!

150 ευρώ τον μήνα δίνει στο κοινωνικό μας παντοπωλείο ( σε τρόφιμα) η εταιρία που έχει τοποθετήσει τους κόκκινους κάδους! 

Η εταιρία είχε έρθει στον δήμο μας επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου και παρακολουθώντας το σημερινό δημοτικό συμβούλιο μας έκανε εντύπωση πως ουδείς ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ για το χαμηλό τίμημα. 

Επίσης κάκιστη εντύπωση μας έκανε το  ομόφωνο ψήφισμα ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ για απόλυση από ιδιωτική εταιρία υπαλλήλου μετά από αξιολόγηση! 

Δεν θυμόμαστε να έχουν έρθει πολλές απολύσεις ιδιωτικών υπαλλήλων σε δημοτικό συμβούλιο και ευτυχώς ο δήμος μας δεν απολύει κανέναν αφού σε τέτοια περίπτωση θα γίνονταν χαμός! 

Με δεδομένο πως οι δημοτικοί μας σύμβουλοι παίρνουν τέτοιες ομόφωνες αποφάσεις χωρίς να γνωρίζουν τα αίτια της χαμηλής αξιολόγησης που οδήγησαν στην απόλυση της υπαλλήλου εύλογα μας δημιουργείται η ΑΠΟΡΙΑ εάν όλοι τους είναι κατά της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ των υπαλλήλων ή θεωρούν πως οι αξιολογήσεις πρέπει να γίνονται για να γίνονται ,χωρίς να έχουν επιπτώσεις για τους εργαζομένους. 

Μετά από 23 χρόνια έρχεται μια ιδιωτική εταιρία,  κάνει αξιολόγηση και απολύει μια υπάλληλο που είχε χαμηλή βαθμολογία και έρχεται η ΣΟΒΙΕΤΙΑ να βγάλει ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης δείχνοντας προφανώς πως είναι κατά των αξιολογήσεων ,  γιατί για να ξέρουν την ικανότητα μιας υπαλλήλου που δεν εργάζεται για αυτούς δεν το φανταζόμαστε. 

Ακόμα και εάν η απόλυση ήταν ΑΔΙΚΗ αδυνατούμε να αντιληφθούμε το σκεπτικό που ένα δημοτικό συμβούλιο βγάζει ένα ΑΧΡΗΣΤΟ στην ουσία ψήφισμα καταδίκης

Εάν θέλουν να βοηθήσουν πραγματικά την συνδημότισσά μας ΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ στο δήμο Ηλιούπολης,  εκεί που οι αξιολογήσεις είναι ακόμα μακρινό όνειρο και δεν απολύεται κανείς. 

Το σημερινό δημοτικό συμβούλιο κατέδειξε για ακόμη μια φορά τις διαφορές που έχουμε σε βασικά θέματα με όλες τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις. 

Ο Αραμπατζής δεν ήταν στο σημερινό διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα σήμερα ήταν οικτρή . Σε τρεις μήνες έχουμε εκλογές και βρισκόμαστε στο σημείο να μην θέλουμε αξιολογήσεις για τους υπαλλήλους ακόμα και των ιδιωτικών εταιριών! ( λες και μας πέφτει λόγος) και μαθαίνουμε πως εκχωρούμε για 150 ευρώ σε είδος ( τρόφιμα για το κοινωνικό μας παντοπωλείο) πάνω από 100 σημεία της πόλης για να μπουν κόκκινοι κάδοι για περισυλλογή παλιών  ρούχων! Μια σύμβαση της διοίκησης Βαλασόπουλου για την οποία ουδείς είχε διαμαρτυρηθεί από όσους θέλουν να "σώσουν" την πόλη από έναν δήμαρχο που άνετα θα πάρει διπλάσια υπογράφοντας καινούργια!

Με την καινούργια εταιρία που θα μας φέρει ο Χατζηδάκης τα χρήματα θα πολλαπλασιαστούν . Έτσι θα έχει να λέει πως οι άλλοι το είχαν ΤΖΑΜΠΑ ( που δεν το λέει) και αυτός πήρε κάποια τρόφιμα παραπάνω για το κοινωνικό μας παντοπωλείο. Εμείς με λιγότερα από 1000 ευρώ τον μήνα σε μετρητά πάνω από 100 σημεία του δήμου για να τοποθετηθούν κόκκινοι κάδοι δεν θα παραχωρούσαμε . Σκεφτείτε εάν τους χώρους αυτούς τους έδινε ένας ΙΔΙΩΤΗΣ πόσα χρήματα θα ζητούσε. 

Μας έκανε εντύπωση ο κος Ψυρρόπουλος που ενώ κατάλαβε ποια εταιρία θα πάρει την δουλειά δεν αντέδρασε περισσότερο και το ΜΟΝΟ θετικό ήταν η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ μην πάρουμε κανένα τρόφιμο παραπάνω και οι "αναξιοπαθούντες" δημότες μας βαρυστομαχιάσουν! 

Παιδιά πέρα από την πλάκα είμαστε πολύ κοντά ως δήμος να πληρώνουμε χρήματα στις επιχειρήσεις για τους κοινόχρηστους χώρους που καταλαμβάνουν. Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ και φυσικά ουδείς πιστεύει πως η εταιρία διαχειρίζεται τόσους χώρους δίνοντας μόλις 150 ευρώ τον μήνα τρόφιμα στο κοινωνικό μας παντοπωλείο. Εάν αυτό το πιστεύει κανείς μάλλον είναι αφελής. 

Ιστορικά σωματεία χρησιμοποιούν "αθλητικούς χώρους" σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ, εταιρίες διαχειρίζονται τα ρούχα με ευτελή τιμήματα, τα τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους έγινε ΜΑΚΕΛΕΙΟ επειδή αυξήθηκαν λίγο! 

Η δική μας πρόταση να κόψουν από 1000 ευρώ σε κάθε Ηλιουπολίτη και Ηλιουπολίτισσα  τον μήνα έτσι για να κάνουν την διαφορά . Τα λεφτά θα βρεθούν από την εκποίηση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που "κατοχύρωσαν" οι λαϊκοί αγώνες άλλο που αυτή η περιουσία κατέληξε στην ΕΤΑΔ. Εμείς θα την πουλήσουμε και άσε τους κουτόφραγκους να περιμένουν πως μέσω αυτής θα μας πιέσουν για να πάρουν πίσω τα δανεικά τους! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: