ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μπάμπης Πανοτόπουλος: Όταν σχεδιάζεις σε καπηλειά το 17% φαντάζει εξωπραγματικά μεγάλο!

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Μπάμπης Πανοτόπουλος: Όταν σχεδιάζεις σε καπηλειά το 17% φαντάζει εξωπραγματικά μεγάλο!


Δεν ξεχνάμε ούτε ποιοι στήριξαν τη χειρότερη, κατά την άποψή μου, Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης από τη Μεταπολίτευση και μετά, ούτε πως διασπάστηκε η ιστορικότερη Δημοτική Κίνηση της πόλης! Φυσικά, δεν ξεχνάμε ποιοι, καταστρατηγώντας κάθε έννοια εσωκομματικής Δημοκρατίας, υποκατέστησαν τα εκλεγμένα θεσμικά όργανα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με κλειστά "κονκλάβια" και σχεδίαζαν το μέλλον του κόμματος σε καπηλειά. 

Όταν σχεδιάζεις σε καπηλειά το 17% φαντάζει εξωπραγματικά μεγάλο! Αφού δεν έχετε την ευθιξία να παραιτηθείτε, αλλά δεν ανοίγετε και τις οργανώσεις, προσεχώς όλη η αλήθεια από εδώ, με διευθύνσεις, ονόματα και κυρίως έγγραφα! Συντονιστείτε! Ο Αύγουστος θα είναι θερμός, αλλά ο Σεπτέμβρης καυτός! Την καλημέρα μου! Ημέρα αδείας 2η!

Υ.Γ. Για να μην θεωρηθεί ότι με τον τρόπο αυτό παίρνω θέση ή δίνω γραμμή για τις εκλογές προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζω ότι προσωπική θέση και στάση είναι η αποχή από κάθε εκλογική διαδικασία, αν δεν προηγηθεί Συνέδριο!

Μπάμπης Πανοτόπουλος 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "ΗΛΙΟΥ- Πόλις- Ανθρώπινη πόλη"

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Για να μην λένε κάποιοι πως η φαγωμάρα είναι "προνόμιο" των κεντροδεξιών. Δείτε τι γίνεται και στον χώρο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Δεν γνωρίζουμε τον πολιτικό αυτό χώρο εκτός από τα προβεβλημένα στελέχη του που έχουν ασκήσει διοίκηση άρα δεν θα πάρουμε θέση μπορεί να αγνοούμε πράγματα και να αδικήσουμε κάποιον. Άλλωστε και στον δικό μας χώρο αποφεύγουμε να απαντάμε σε όσους θεωρούν πως παραπλανούμε επειδή απλώς γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Λογική η απογοήτευσή τους αφού ετοιμάζονταν για υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και τελικά δεν έχουν επικεφαλής να κατέβουν! Ελπίζω να μην χρεώσουν σε εμάς το γεγονός πως ο κος Βαμβίνης ενώ δήλωσε υποψηφιότητα για δήμαρχος Ηλιούπολης τελικά δεν θα κατέβει! Με τέτοιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα κατέβαζε ΠΛΗΝ 4-5 εξαιρέσεων ευτυχώς για τον ίδιο που δεν κατεβαίνει θα έπαιρνε μονοψήφιο ποσοστό! Σε κάθε περίπτωση αυτοί που σας ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ και συνεχίζουν και το κάνουν είναι όσοι ισχυρίζονταν πως η ΝΔ θα δώσει χρίσμα ή στήριξη για τον δήμο μας και ΚΥΡΙΩΣ όσοι ανακοίνωσαν υποψηφιότητα για την δημαρχία και κάνουν πίσω! 

Και κλείνουμε με ένα ακόμα ποστάρισμα Πανοτόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook 


Νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΗΛΙΟΥ-Πόλις - Ανθρώπινη πόλη" είναι ο Κεφαλλονίτης Θοδωρής Παπαδάτος. Και μόνο το γεγονός πως είναι επτανήσιος είναι ΘΕΤΙΚΟ δείτε τον γιατί αυτός δεν καταστρατηγεί την εκλογική νομοθεσία γεμίζοντας και βρωμίζοντας με πανό την πόλη μας τρεις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές . Άλλωστε με τα μηνύματα που μας στέλνετε υπάρχουν αρκετοί που μας παρακολουθούν για τις καταγγελίες μας πάνω από κόμματα και χρώματα ! Άμα βρούμε και την ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Πανοτόπουλου θα την βάλουμε στο προφίλ του πάντως δεν την βρήκαμε . Πως θα κατέβει είναι σίγουρο αφού έχει ήδη ανακοινωθεί. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: