ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Με ευλάβεια οι δημότες μας τίμησαν με την παρουσία τους τον μέγα αρχιερατικό εσπερινό και την λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο (25 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Με ευλάβεια οι δημότες μας τίμησαν με την παρουσία τους τον μέγα αρχιερατικό εσπερινό και την λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο (25 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )

 


Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου της πόλης μας για να συμμετάσχουν με ευλάβεια στις λατρευτικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της γιορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

Για ακόμη μια φορά ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Σπυρίδωνας Κατραμάδος και οι συνεργάτες του δεν άφησαν τίποτα στην τύχη του και ήταν όλα στην εντέλεια. 


Η ενορία κατάμεστη από πιστούς ( παρόλο που έχουν φύγει για διακοπές αρκετοί συνδημότες μας) και οι συνδημότες μας που συμμετείχαν αναζητούν την Ελπίδα στην Παναγία με όλα αυτά τα δυσάρεστα που βιώνουμε. 

Εκτός από τον δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη  το παρών έδωσαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κος Στάθης Ψυρρόπουλος με υποψηφίους της παράταξής του ανάμεσα σε αυτούς το πρώην μέλος του Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Νίκος Καραβαγγέλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου με τους δημοτικούς του συμβούλους Παναγιώτη Καρανδρέα και Μιχάλη Κουρή,  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κος Γαβριήλ Αραμπατζής, ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Χαράλαμπος Κολιοφώτης ενώ από την παράταξη "Φωτεινή πόλη" διακρίναμε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Χρήστο Διαμαντή. Επίσης είδαμε και συνομιλήσαμε μαζί τους , τον κ. Αθανάσιο Βαμβίνη επικεφαλής του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - ΝΕΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και τον ταμία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Γιάννη Λαμπαδάκη.  Αυτούς που δεν είδαμε ή είδαμε και δεν αναφέρουμε ας μας "συγχωρέσουν" αλλά για εμάς έχει αρχίσει ήδη η προεκλογική περίοδος και έτσι θα κινηθούμε έως τις κάλπες. 

Δείτε και μερικές φωτογραφίες..... και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες 



























Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  κ. Ανδρέα Αθανασίου ( τελευταία φωτό ) αφού χειροτονήθηκε Αναγνώστης από τον Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου πατέρα Σπυρίδωνα Κατραμάδο. 

Για όσους δεν ασχολούνται με τα της εκκλησίας να αναφέρουμε απλώς πως  ο βαθμός του Αναγνώστη αποτελεί προπαρασκευαστικό στάδιο για την είσοδο κάποιου στον ανώτερο κλήρο ενώ αρκετές φορές απονέμεται και στους ιεροψάλτες. Η χειροθεσία κάποιου σε αναγνώστη γίνεται από τον Επίσκοπο ή τον Ηγούμενο ενός κοινοβίου με την ανάγνωση ειδικής ευχής.


Πριν λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει για την εκ νέου υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Αθανασίου πρώην δημοτικού συμβούλου με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ( δες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: