ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Με 30 ευρώ ανά μαθητή ετησίως ενοικιάζει τα κυλικεία των σχολείων η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας - Προτείνουμε να τα παραχωρούν ΤΖΑΜΠΑ θα ήταν καλύτερο και για να μην κοροϊδεύουν "αφελείς" αλλά κυρίως για την "επιχειρηματικότητα" της πόλης !

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Με 30 ευρώ ανά μαθητή ετησίως ενοικιάζει τα κυλικεία των σχολείων η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας - Προτείνουμε να τα παραχωρούν ΤΖΑΜΠΑ θα ήταν καλύτερο και για να μην κοροϊδεύουν "αφελείς" αλλά κυρίως για την "επιχειρηματικότητα" της πόλης !




Μας έστειλαν την παραπάνω απόφαση για να δούμε κάποιο από τα αναπληρωματικά μέλη της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου μας επειδή προφανώς για αυτούς δεν είναι ΘΕΜΑ η με ευτελή τίμημα παραχώρηση ενός ακόμα κυλικείου. 

Ας μην έχει καθόλου κυλικείο το σχολείο εάν είναι να βάζουμε και από την τσέπη μας για να συντηρούμε μια κακώς νοούμενη επιχειρηματικότητα. Μετά την παραχώρηση δωρεάν γραφείων στους "επιχειρηματίες" της πόλης μας για έδρα του συλλόγου τους η διοίκηση προχωρά σε παραχωρήσεις που θα δεσμεύουν και την επόμενη διοίκηση . 

Δίνουμε ΤΖΑΜΠΑ το δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης θα μας πείτε στο κυλικείο κολλήσατε; 

Ποια παράταξη θα αντιδράσει για όλα αυτά δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές όταν επί δεκαετίες δεν προτείνουν κάτι διαφορετικό; 

Επί διοίκησης Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα  Ιωάννας Σκλαβενίτη δόθηκε αυτό αφού έχει ημερομηνία 28/6/2023 


Η σύμβαση ισχύει για 9 χρόνια 



Δεν υπάρχουν σχόλια: