ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Οι αναγνώστες μας βλέπουν τίτλο που αναφέρει απερχόμενη την διοίκηση Χατζηδάκη και κλικάρουν σαν "τρελοί". Ας το θυμηθούν αυτό στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών όσοι δεν ανήκουν στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" γιατί αυτή θα είναι η επιλογή τους για να είναι απερχόμενη η νυν διοίκηση.  Γιώργος Χατζηδάκής ή Τάσος Ευσταθίου θα είναι το δίλημμα τότε , και εμείς έχουμε ήδη απαντήσει σε αυτό.  Επιθυμούμε κεντροδεξιά διοίκηση. 


  • Το είμαι ΔΕΞΙΟΣ στις εθνικές εκλογές αλλά στις αυτοδιοικητικές επιλέγω Αλέξανδρο Μπουγά είναι βέβαια μια επιλογή! Όμως μην αναμένουν κάποιοι πως εμείς εδώ θα στηρίξουμε όσους καιροσκοπικά είναι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές και στις δημοτικές το "παίζουν" αντάρτες. Εμάς και ο Μητσοτάκης να μην έβγαινε δεν θα χάναμε τα "μεροκάματα" με την ίδια λογική δεν έχουμε κανένα οικονομικό όφελος από το εάν θα παραμείνει η νυν διοίκηση ή θα έρθει κάποια άλλη. Την περίοδο 2007-2010 που είχαμε κεντροδεξιά διοίκηση εμείς δεν είχαμε "μεροκάματα" άλλοι ήταν εκδότες και διαφήμιζαν την τότε διοίκηση , μετέπειτα την διοίκηση Βαλασόπουλου και πιο μετά έλεγαν πως θα κατέβουν υποψήφιοι για δήμαρχοι για να "σώσουν" την πόλη. Τελικά μάλλον για δήμαρχοι στην Μύκονο θα κατέβουν αλλά όχι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα μαζέψουν και κανέναν αποτυχημένο ντόπιο ακροδεξιό και πάνε για τις κάλπες του 2028! 

  • Εφικτό να επιτευχθεί η κεντροδεξιά ΝΙΚΗ του 2006 έστω και εάν τελικά κατέβουν δύο από τη κεντροδεξιά. Άλλωστε από την κεντροαριστερά θα κατέβουν 6! Τότε ρυθμιστής του δεύτερου γύρου ήταν ο Κονδύλης τώρα τρίτος για εμάς θα είναι ο κος Ψυρρόπουλος που θα καθορίσει και τον ΤΕΛΙΚΟ νικητή των εκλογών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: