ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο διεφθαρμένος Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ που «καθαρίζει» για τον διάδοχο του Μάλαμα! Ο «Νώντας» και τα μεροκάματα των 500.000 ευρώ που δίνουν λέσχες και οίκοι ανοχής κάθε εβδομάδα. «Φωτιά» οι συνομιλίες που έχει καταγράψει η ΕΥΠ και οι συλλήψεις που... δεν έρχονται.

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Ο διεφθαρμένος Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ που «καθαρίζει» για τον διάδοχο του Μάλαμα! Ο «Νώντας» και τα μεροκάματα των 500.000 ευρώ που δίνουν λέσχες και οίκοι ανοχής κάθε εβδομάδα. «Φωτιά» οι συνομιλίες που έχει καταγράψει η ΕΥΠ και οι συλλήψεις που... δεν έρχονται.


Του ειδικού συνεργάτη
Τις τελευταίες μέρες, για τους γνωρίζοντες, γίνεται αντιληπτό από όσους γνωρίζουν, ότι το σύστημα προστασίας στην ΕΛΑΣ που είχε καθιερώσει ο Δημήτρης Μάλαμας, ο οποίος δολοφονήθηκε, έχοντας βρει δεκάδες διεφθαρμένους αστυνομικούς για συμμάχους προκειμένου να παρέχουν "κάλυψη" σε οίκους ανοχής και λέσχες χαρτοπαικτικές, "μπάζει νερά".
Μαθαίνουμε όμως ότι τούτη την ώρα ένας Ταξίαρχος διαδίδει ότι έχει αναλάβει αυτός να «καθαρίζει» για τον «Νώντα» της Λεωφόρου Συγγρού που προσπαθεί να στήσει από την αρχή «κόλπο αλλά Μάλαμα».

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η δολοφονία του Δημήτρη Μάλαμα άφησε κενό στην διαδοχή και τον ρόλο του προκειμένου να βρουν άκρες στην ΕΛΑΣ τον έχουν αναλάβει 3 - 4 πρόσωπα. Ο «Νώντας» είναι ένας από αυτούς με εμφανή αδύναμο ρόλο αφού σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο edolio5 οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ που έχει υπό παρακολούθηση το νέο κύκλωμα τον ακούει συνεχώς να μεταφέρει στον υπασπιστή του «Αχιλλέα» παράπονα ότι οι δουλειές δεν πάνε καλά γιατί οι αστυνομικοί φοβούνται να συστρατευτούν. Οι άλλες τρεις ομάδες που κατά καιρούς συνεργάζονται είναι πιο φοβισμένες! Αυτό όμως που δημιουργεί απορία είναι γιατί, όπως λένε στο edolio5 πηγές της ΕΥΠ που γνωρίζουν το περιεχόμενο των συνομιλιών, δεν έχουν υπάρξει συλλήψεις αφού το υλικό που υπάρχει είναι σκέτη φωτιά. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στις συνομιλίες τα μεροκάματα ανά εβδομάδα ακουμπούν τις 500.000 ευρώ.


Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: