ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Δεν δικαιωθήκαμε εμείς με την αποπομπή Γιώργου Πατούλη η ΝΔ απαλλάχθηκε από ένα βαρίδι προσωρινά,  γιατί έρχονται και Ευρωεκλογές και κάποιοι τον φαντάζονται ήδη υποψήφιο!

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του Νίκου Χαρδαλιά είναι εξαιρετική, αρκεί να επιλέξει ο ίδιος με ποιους θα δώσει  τον αγώνα του. Για εμάς η διοίκηση Πατούλη στην Περιφέρεια υπήρξε κάκιστη και θα πρέπει η επόμενη να οδηγήσει στον Εισαγγελέα μια σειρά απευθείας αναθέσεων. Άλλωστε και να μην το πράξει αυτή θα το κάνει γνωστός επιχειρηματίας που ισχυρίζεται πως "δαγκώθηκε". Ήδη σχετικά δημοσιεύματα τον θέλουν να περνάει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό,  και οι κακές γλώσσες λένε πως και ζεϊμπέκικο να μην χόρευε ο Γιώργος τον είχαν ήδη "τελειώσει". 



  • Εντάξει μέσα στον Αύγουστο θα βάλουμε λίγο φρένο στις ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και θα αρχίσουμε να προβάλλουμε έτοιμα θέματα που τα φυλάγαμε για κοντά στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Άλλωστε περισσότερες επισκέψεις θα έχει το ιστολόγιό μας τον Αύγουστο αυτόν από όσες είχαμε Μάρτιο- Απρίλιο- Μάϊο. 


  • Άμα μαζεύτηκαν τα πανό μην θεωρείτε πως θα σας κρύψουμε την είδηση εσείς που το στείλατε έπρεπε να τραβήξετε και μια φωτογραφία. Σε κάθε περίπτωση αύριο θα είμαστε από νωρίς στην πλατεία Φλέμινγκ άρα θα σας έχουμε μια φωτογραφία για το πανό που ήταν κρεμασμένο στα κάγκελα του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: