ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνυποψήφιοι ; ένας που θεωρεί πως οι ΜΑΥΡΟΙ πουλάνε ναρκωτικά και ένας αφελής που δήλωσε συμμετοχή με την παράταξη των ρατσιστών!

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Συνυποψήφιοι ; ένας που θεωρεί πως οι ΜΑΥΡΟΙ πουλάνε ναρκωτικά και ένας αφελής που δήλωσε συμμετοχή με την παράταξη των ρατσιστών!


Στο site ilioupolinews.gr είδαμε μέσα στους υποψηφίους της παράταξης "Η πόλη που θέλω" και το ονοματεπώνυμο του κ. Ελευθέριου Χριστοφίδη που ήταν υποψήφιος της παράταξης το 2019! 


Πίνακας του ilioupolinews.gr που παρουσιάζει τον κ. Χριστοφίδη ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης "Η πόλη του ΡΑΤΣΙΣΤΗ" 


Είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που ενοχλείτε μην τυχόν και χαθεί η ΛΕΥΚΟΤΗΤΑ της Τήλου! από τους έγχρωμους μετανάστες και πρόσφυγες. 

Μιλάμε για τον υποψήφιο που αποκαλεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο φιλέλληνα Νιγηριανό! Αρνείται να κατανοήσει πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας πολίτης παίχτης της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ και γεννήθηκε στη χώρα μας. Η ρατσιστική αντίληψη πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας επειδή δεν είναι ΛΕΥΚΟΣ , προφανώς και ανήκει στο περιθώριο μιας χώρας στην οποία γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και διαχρονικά στην Ιστορία της έγραψε λαμπρές σελίδες, με ηγέτες που δεν κοίταζαν ΑΙΜΑ και ΡΑΤΣΑ. 

Οι δημόσιες αυτές τοποθετήσεις του κ. Χριστοφίδη ουδέποτε καταδικάστηκαν από την παράταξη " Η πόλη που θέλω" και έτσι έγινε για εμάς και για τους περισσότερους μια παράταξη που εκπροσωπεί την πόλη που δεν θέλουμε. Δεν θέλουμε φασίστες και ρατσιστές στην πόλη μας,  και σίγουρα κάποιοι που γεννήθηκαν εκτός Ελλάδος θα δικαιολογούνταν να μην γνωρίζουν την Ιστορία μας αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να προσβάλλουν όσους ΤΙΜΟΥΝ την γαλανόλευκη και ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 


Η αντίληψη που έχει ο κος Χριστοφίδης πως οι ΜΑΥΡΟΙ πουλάνε τα ναρκωτικά δείχνει εκτός από τον ρατσισμό του,  και πως έχει χάσει τελείως και την επαφή με την ελληνική πραγματικότητα. 

Μην μας πουν μετά οι συνυποψήφιοί του κ. Χριστοφίδη πως δεν είναι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ και φασίστες όταν συνεγελάζονται με "Κασιδιάρηδες". Γιατί τέτοιες αντιλήψεις βρίσκεις μόνο σε όσους έχουν ναζιστικές απόψεις δεν νοείται ουδείς δημοκρατικός πολίτης να ανέχεται ύβρεις για έναν ΕΛΛΗΝΑ που προβάλλει ΘΕΤΙΚΑ την χώρα μας στο εξωτερικό και διαπρέπει στον αθλητισμό. 

Είπαμε κοιμούνται το βράδυ "πατριώτες" οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Αραμπατζή  και το πρωί ξυπνάνε φασίστες! Για αυτό και η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ τους στην απρεπή ΔΗΜΟΣΙΑ ανάρτηση του συνυποψηφίου τους και στις κάλπες του 2023 εάν το ilioupolinews.gr δεν κάνει λάθος! 

Τα ποσταρίσματα του συνυποψήφιού του αφορούν φανταζόμαστε και τον κ. Αλέξανδρο  Σχορτσιανίτη που έτσι και αλλιώς γρήγορα θα αντιληφθεί πως είναι σε λάθος παράταξη. 

Για αυτούς εκεί Έλληνες είναι ΜΑΛΛΟΝ  μόνο οι εξ Αιγύπτου γεννηθέντες  (ο κος Χριστοφίδης έχει γεννηθεί εκεί) ενώ όσοι έχουν καταγωγή από την Αφρική ακόμα και εάν γεννήθηκαν στη χώρα μας δεν δικαιούνται να αποκαλούνται Έλληνες πόσο μάλλον "πατριώτες"!

Τέλος ο συγκεκριμένος υποψήφιος είχε βγάλει εμάς "τρελούς" για όσα με στοιχεία σας παρουσιάζουμε  και μάλιστα έγραψε πως δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αλλά φαίνεται  η τεράστια έλλειψη υποψηφίων δημοτικών συμβούλων  που έχει η παράταξη των φιλοχουντικών , τον "αναγκάζει" να κατέλθει και πάλι της πολιτικής!  Ποια σημαία υπερασπίζεται ο γεννηθείς στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου δεν μας αφορά πάντως η ονομασία της πόλης που γεννήθηκε παραπέμπει στον Μέγιστο των Ελλήνων όπου στον στρατό του μετείχαν πολλοί σκουρόχρωμοι αφού δεν έδινε καμία αξία στο ΑΙΜΑ . Δεν ήταν ρατσιστής και δημιούργησε τον πρώτο μισθοφορικό στρατό στον κόσμο  άλλες πόλεις - κράτη είχαν παρωχημένες σήμερα αντιλήψεις και για αυτό ουδέποτε μεγαλούργησαν. ,Και φυσικά κανένα δεξιό πρόσημο δεν είχε ποτέ ο κος Χριστοφίδης αφού οι ΧΟΥΝΤΚΟΙ πέθαναν στις φυλακές επειδή οι πραγματικοί ΔΕΞΙΟΙ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ τους έστειλαν. Ο μεγαλύτερος Εθνικιστής της εποχής ο Σπύρος Μουστακλής σακατεύτηκε από όσους υποστηρίζει με τα ποσταρίσματά του ο κος Χριστοφίδης .




Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που επανήλθε δριμύτερος ( εάν αυτό συμβαίνει και δεν είναι λάθος του site ilioupolinews.gr )  και ευελπιστούμε σε καινούργια ποσταρίσματά του που θα εξηγεί σε αφελείς πως ο ίδιος είναι "θύμα" ενώ πρόκειται για θύτη. 

Εσείς τελικά που αρέσκεστε να ψηφίζετε "Κασιδιάρηδες" πηγαίνοντας προς τις δημοτικές κάλπες αναρωτηθείτε εάν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα ήταν περισσότερο χρήσιμος ένας Χριστοφίδης ή ένας Σχορτσιανίτης , και πως είναι δυνατόν να έχουν αυτή όραμα για την πόλη μας όταν δεν κατανοούν τα αυτονόητα για τον δυτικό κόσμο. 


Πάντως η Δήλος δεν έχασε την ΛΕΥΚΟΤΗΤΑ της από τους "λαθροεισβολείς" όπως αποκαλεί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η πόλη που θέλω" πρόσφυγες και μετανάστες. 



Διαβάστε επίσης: 

Αντί να καταδικάσουν τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ και τον ΦΑΣΙΣΜΟ των υποψηφίων τους βάζουν τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ να πετάνε την μπάλα στην κερκίδα!



  
Πάντως οι απορίες των χουντικών είναι ενδεικτικές της νοημοσύνης τους. Αναρωτιούνται για το "πραξικόπημα" του 1974 μη κατανοώντας πως για να γίνει πραξικόπημα πρέπει να υπάρχει πριν εκλεγμένη δημοκρατικά κυβέρνηση , και η πατρίδα μας  την επταετία 1967-1974 δεν είχε. Όσο για τον πλουτισμό ας διαβάσουν το "Λαμόγια στο Χακί" το βιβλίο του Διονύση Ελευθεράτου θα τους λυθούν οι απορίες και σε αυτό το θέμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: