ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Καρανδρέας Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Παναγιώτης Καρανδρέας Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"


Γεννήθηκα το 1952 και κατοικώ στην κάτω Ηλιούπολη από το 1967. Είμαι παντρεμένος με την Βάγια Γκάλη και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Γιάννη φοιτητή επί πτυχίο – ιδιωτικό υπάλληλο και τον Κωνσταντίνο, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ – ιδιωτικό υπάλληλο. Ασχολήθηκα επαγγελματικά με το εμπόριο υαλοπινάκων από το 1973.
Το 2006 εκλέχθηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με Δήμαρχο τον Γιάννη Αναγνώστου – Νέα Δημοτική Κίνηση διατελώντας αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού το 2007-08 και Πρόεδρος από το 2008 έως το 2010.

Σε όλη μου τη σταδιοδρομία αφιερώθηκα στη νεολαία και στις εκδηλώσεις – δράσεις που αφορούν τον αθλητισμό. Μέσα από την ενεργή συμμετοχή μου προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να βελτιώσω τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις, να εμπλουτίσουμε και να ενισχύσουμε την αθλητική μας εξωστρέφεια.

Το 2019 εκλέχθηκα πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  του κ. Τάσου Ευσταθίου. 

Το 2023 ζητώ και πάλι την ψήφο σας  για να πάμε επιτέλους την πόλη μας ΜΠΡΟΣΤΑ , με δήμαρχο τον καταξιωμένο αυτοδιοικητικό Τάσο Ευσταθίου που αγωνίζεται χρόνια και έχει αποδείξει στην πράξη την Αγάπη του για την πόλη μας. 


Παναγιώτης Καρανδρέας 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: