ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Λάθος" του ilioupolinews.gr ή κατάλαβαν πως η πόλη τους "φτύνει" και απέσυραν τον ρατσιστή υποψήφιό τους βάζοντας την κόρη του στη θέση του;

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

"Λάθος" του ilioupolinews.gr ή κατάλαβαν πως η πόλη τους "φτύνει" και απέσυραν τον ρατσιστή υποψήφιό τους βάζοντας την κόρη του στη θέση του;


Τελικά κατάλαβαν πως με ρατσιστές υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που φανερά δηλώνουν τι πρεσβεύει η παράταξη "Η πόλη που θέλω" , "δουλειά"  δεν γίνεται! 

Έτσι αντικατέστησαν τον Ελευθέριο Χριστοφίδη με την κόρη του Αφροδίτη χωρίς βέβαια να μπουν ποτέ στον κόπο να καταδικάσουν ΔΗΜΟΣΙΑ τις απόψεις του μέχρι πρότινος υποψηφίου τους .

Άλλωστε δεν είναι ο μοναδικός με ανάλογες απόψεις σε μια δημοτική  παράταξη που επιθυμεί να τιμηθεί ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας προφανέστατα για την συμβολή του στα μαθήματα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" που μας έκαναν οι καραβανάδες που τον τοποθέτησαν ως δήμαρχο της πόλης μας την περίοδο της δικτατορίας. 

Σε κάθε περίπτωση η αλλαγή είναι προς θετική κατεύθυνση,  να δούμε τώρα πως θα μαζέψουν τα "ποσταρίσματα" των υπολοίπων! 

Έτσι το ilioupolinews.gr κατέβασε στα "μουλωχτά" (μην στεναχωρήσει και κανένα φασίστα τους χθεσινούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους  Αραμπατζή) αντικαθιστώντας τον Ελευθέριο Χριστοφίδη με την κόρη του Αφροδίτη 

Δεν μας προκαλεί εντύπωση που δεν έχουν άποψη για τίποτα από όσα αφορούν την Αστική μας Δημοκρατία ,  άλλωστε όλες και όλοι κρινόμαστε. 

Ελπίζουμε το "μήλο" να μην έπεσε κάτω από την μηλιά και η κα  Αφροδίτη Χριστοφίδη  να μην μας απασχολήσει αρνητικά το προσεχές διάστημα. Εμείς ελπίζουμε...  αλλά ο δημόσιος λόγος της παράταξης " Η πόλη που θέλω" και η ένοχη σιωπή της  σε ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ συμπεριφορές μελών της δεν βοηθάει. Εμάς δεν μας ξεγελάει κανένας "Κασιδιάρης" είτε κατέρχεται σε κεντροδεξιά παράταξη είτε σε κεντροαριστερή. 

ΥΓ: Σχορτσανίτης - Χριστοφίδης σημειώσατε 1  λοιπόν , και για όσους τους αρέσει να "τζογάρουν",  ας μην ποντάρουν και στο μέλλον  σε όσους πρεσβεύουν το ρατσισμό. Για την Ηλιούπολη είναι "καμένα χαρτιά",  η πόλη για τρεις δεκαετίες έχει δημοκρατικό δήμαρχο! Για παλαιότερα έχουμε αναφερθεί διεξοδικώς,  θα επανέλθουμε και προεκλογικά αφού η πόλη άλλαξε είτε το αντιλαμβάνονται κάποιοι είτε όχι προς το καλύτερο σε θέματα προάσπισης των δημοκρατικών ελευθεριών. Δεν ζούμε σε εποχές που η ύπαρξη αυτού του ιστολογίου θα ήταν αδύνατη , έχουμε ξεπεράσει με επιτυχία ως τοπική κοινωνία  την δεκαετία του 1980,  που ακόμα σημαδεύει την πόλη μας αρνητικά , αλλά δεν έχει τη δύναμη να επιβάλλει τον φασισμό της!  Μέσα στον Αύγουστο θα απαλλαγούμε και από άλλα "βαρίδια" και μάλιστα δια παντός! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: