ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για μη είσοδο κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου- Ο δήμος μας πρέπει επιτέλους να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ και να κινηθεί ΔΕΞΙΑ!

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για μη είσοδο κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου- Ο δήμος μας πρέπει επιτέλους να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ και να κινηθεί ΔΕΞΙΑ!



Ούτε 1,5 μήνας "καθαρός" δεν έμεινε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αφού για τις επόμενες 15 μέρες θα "νεκρώσουν" οι δράσεις των υποψηφίων δημάρχων αλλά και δημοτικών συμβούλων.

Παρήγορο το γεγονός πως επικεφαλής όπως ο κος Τάσος Ευσταθίου θυσιάζει τις διακοπές του και σε συναντήσεις με στελέχη της παράταξης μιλούν και καταστρώνουν τα σχέδια τους για την μεγάλη "μάχη" του Οκτωβρίου όπου το διακύβευμα της  θα είναι η διοίκηση του δήμου μας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Χθες κάποιοι από τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" συναντήθηκαν σε γνωστό καφέ της πόλης συζητώντας για όσα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε έναν προεκλογικό αγώνα που έχει ήδη άτυπα αρχίσει αλλά κυρίως για τις λύσεις που θα προτείνουν για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας.  

Οι εκλογές κρίνονται πάντα στις λεπτομέρειες και είναι φανερό σε όσους θέλουν να δουν , πως σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες της πόλης μας ΘΑ ΕΧΟΥΝ επιλογή και στον δεύτερο γύρο.

 Έτσι και εμείς που πάντα παίρνουμε θέση και στους δύο γύρους των δημοτικών  εκλογών στηρίζοντας όποιον εμείς θεωρούμε πιο ικανό για δήμαρχο,  δεν θα χρειαστεί να μπούμε στη διαδικασία να αλλάξουμε επιλογή αφού αυτή που ήδη έχουμε κάνει ( και  έχουμε αναλύσει τους λόγους) θα ισχύει και για τον δεύτερο γύρο. 

Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει πως η κεντροδεξιά παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" θα είναι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον δήμο μας συγκεντρώνοντας τις ψήφους που χρειάζεται για την είσοδό της σε αυτόν. 

Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά,  και το ψηφοδέλτιο της παράταξης είναι σαφέστατα πιο δυνατό από αυτό του 2019.  Πλέον οι συνθήκες έχουν ωριμάσει ώστε ο δήμος μας να μην θεωρείται αριστερός και σε αυτό βέβαια έχουν συντελέσει πολλοί λόγοι που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε. 

Χατζηδάκης - Ευσταθίου λοιπόν στον δεύτερο γύρο και εκεί οι πολλοί θα αποφασίσουν ποιον δήμαρχο θέλουν για τα επόμενα πέντε χρόνια στην πόλη μας. 

ΥΓ: Με δέκα διαδικτυακά ΜΜΕ στην πόλη μας από εμάς θα μάθετε για περίπου 50 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και σε αυτή την εκλογική διαδικασία ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ κανέναν που να ανήκει σε άλλη παράταξη πέρα αυτής που στηρίζουμε Άλλωστε μια σειρά δημοτικών συμβούλων που έχουν προβληθεί κατά κόρον από εμάς (κάποιοι είναι ήδη δημοτικοί σύμβουλοι) ως μονάδες δεν μπόρεσαν να πείσουν τους επικεφαλής τους για την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει ο δήμος μας για να βγει από το τέλμα. Άρα μπορεί να μας αρέσει και κάποιος ή κάποια που κατεβαίνει σε μια κεντροαριστερή παράταξη αλλά τα πράγματα αλλάζουν με κόμματα και χρώματα και όχι με συνενώσεις για το "καλό" της πόλης που για εμάς είναι απλώς προϊόν συναλλαγής. Ένας κομμουνιστής και ένας φιλελεύθερος είναι αδύνατον να συνεργαστούν προς την σωστή κατεύθυνση εκτός και ο πρώτος δεν είναι κομμουνιστής και ο δεύτερος δεν είναι φιλελεύθερος .

ΥΓ: Άμα είναι για το καλό της κεντροδεξιάς της πόλης μας , ας χάσουμε και εμείς ένα θέμα. Άλλωστε εάν δεν βγει και το 2023 κεντροδεξιός δήμαρχος στην Ηλιούπολη  πότε θα βγει; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: