ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Ολοκληρώσαμε νωρίς φέτος για τους ποιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους θα γνωρίσετε μέσα από εδώ. Έτσι θα σας παρουσιάσουμε 55 υποψηφιότητες από τέσσερις διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις θεωρώντας πως έτσι καλύπτουμε το δικό μας τουλάχιστον αναγνωστικό κοινό. Την μερίδα του λέοντος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα έχουν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου που είναι και η ΔΙΚΗ μας ΕΠΙΛΟΓΗ για τις προσεχείς δημοτικές κάλπες της 8ης Οκτωβρίου. Ευχαριστούμε όλες και όλους που επικοινώνησαν μαζί μας και μας προτίμησαν και κυρίως όσους "στεναχωρήσαμε" εξηγώντας τους λόγους της μη προβολής τους που για κάποιους δεν έχουν να κάνουν με τους ίδιους αλλά με την δημοτική παράταξη που επέλεξαν να κατέβουν. Ήδη όσοι μας διαβάζουν ξέρουν ποιες είναι οι τέσσερις δημοτικές παρατάξεις των οποίων υποψηφίους προβάλλουμε χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλες και όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν άλλες επιλογές. Σε κάθε περίπτωση με 10 ενεργά τοπικά ΜΜΕ στην πόλη μας θεωρούμε πως ουδείς θα μείνει παραπονούμενος! 

  • Δύο δυνατές υποψηφιότητες μαθαίνουμε πως έχουν κρατηθεί από δύο διαφορετικές παρατάξεις για τα τέλη Αυγούστου όταν και εκπνέει η προθεσμία υποβολής των 9 συνδυασμών που θα διεκδικήσουν τελικά την ψήφο μας στις κάλπες. Όπως σας είχαμε πει ένας θα αποσύρονταν ( ο Αθανάσιος Βαμβίνης δεν θα είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης) ενώ τέσσερις τουλάχιστον εκλογικοί συνδυασμοί κατεβαίνουν με υποψηφίους λίγο πάνω από το όριο των 35 μη έχοντας καμία ελπίδα για κάτι καλό. 


  • Όπως είχαμε προβλέψει ένα μεγάλο ποσοστό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων δεν θα έχουν καμία αναγνωρισιμότητα αφού όταν κατεβαίνεις τελευταία στιγμή ποντάρεις μόνο στους συγγενείς σου και στον φιλικό σου κύκλο. Εάν είναι μεγάλος μπορεί και να συγκεντρώσεις καμία 250 ψήφους και εάν βρεθείς με τον ΝΙΚΗΤΗ να δεις δημοτικό συμβούλιο αλλιώς.... 




  • Με μονοψήφιο ποσοστό στις δημοτικές εκλογές δεν βγάζεις δημοτικό σύμβουλο πέρα από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης. Το γράφουμε για όσους κατέρχονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την "Πόλη που δεν θέλουμε" να μην έχουν αυταπάτες πως βρισκόμαστε στο 2019 όταν και  κατάφεραν με άλλη σύνθεση και άλλους συμμάχους να εκλέξουν τρεις δημοτικούς συμβούλους. Τώρα βγαίνει ΜΟΝΟ ο επικεφαλής και ΟΛΟΙ οι άλλοι πάνε σπίτια τους! 


  • Μανιάτης - Σόφης εκτός του επόμενου δημοτικού συμβουλίου αφού ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ και κανείς δεν έχει δυναμική εισόδου! 


  • Πουθενά ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ το ΕΝΑΚ ως παράταξη σας το γράφουμε από τώρα για να επιβεβαιωθούμε και ΠΑΛΙ όπως με την περίπτωση της υποψηφιότητας του κ. Βαμβίνη. 



  • "Οι Ηλιουπολίτισσες" στηρίζουν ΑΡΙΣΤΕΡΑ ( ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΟΥΓΑ) εάν και η δράση τους είναι άκρως καπιταλιστική , κάνουν τα πάντα για το χρήμα και στειρώνουν γάτες με τα λεφτά σας! Βασικά ποντάρουν σε επανεκλογή του νυν δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη αφού μόνο αυτός θα συνδιοργάνωνε εκδηλώσεις μαζί τους ενώ στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" συναντάμε αρκετές. Άρα το μήνυμα που περνάνε ροκανίζει τις ελπίδες όσων πόνταραν σε αυτές και δεν έλαβαν καθόλου το μήνυμα που είχε στείλει η επικεφαλής τους το 2019,  όταν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών εάν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος ΔΗΛΩΣΕ απούσα! Τώρα άμα θεωρείς κανείς πως θα τους φέρουν ψήφους αυτές θα έχει την τύχη του Αθανάσιου Βαμβίνη που το έπαιξε Μωραίτης εάν και δεν θα έπρεπε. Αφού ανακοίνωσε υποψηφιότητα έπρεπε να κατέβει ή να μην την ανακοινώσει καθόλου εάν είδε πράγματα που δεν του άρεσαν! Σε κάθε περίπτωση εάν πάει για αργότερα θα πρέπει να πάρει ΘΕΣΗ και για το ΤΩΡΑ αφού η ανακοίνωσή του δεν έδινε καμία συγκεκριμένη κατεύθυνση σε όσους έως χθες ήταν έτοιμοι να κατέβουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του. Βέβαια κάποιοι πριν προλάβει να ανακοινώσει πως δεν θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος δήλωσαν υποψήφιοι σε άλλη παράταξη . Άρα με αυτούς δεν πήγαινε πουθενά είχε μαζέψει ΟΦΑ δίπλα του! 

  • Και κλείνουμε με ποστάρισμα Νίκου Βουλαρίνου 





Δεν υπάρχουν σχόλια: