ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ο κος Θανάσης Βαμβίνης κάτι που σας είχαμε γράψει ΠΡΩΤΟΙ εδώ και πολύ καιρό

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης ο κος Θανάσης Βαμβίνης κάτι που σας είχαμε γράψει ΠΡΩΤΟΙ εδώ και πολύ καιρό

 Ακούγατε όσους έχουν κάνει "επάγγελμά" τους την παραπληροφόρηση. Ακούγατε όσους δεν έχουν βγάλει ούτε μισή καταγγελία για κανέναν αυτοδιοικητικό,  επειδή θέλουν να τα έχουν καλά με όλους. Και τελικά για ακόμη μια φορά το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δικαιώθηκε. 

Τελικά είχαμε ΔΙΚΙΟ αγαπητές και αγαπητοί πως  ο Τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ κος Αθανάσιος Βαμβίνης δεν θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος Ηλιούπολης παρά τα όσα "ακούγονταν" από "καρτούν"  της πόλης μας για "χρίσματα" της ΝΔ και "στηρίξεις" προς το πρόσωπό του. 

Στην πράξη η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως παραμένει το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που μετονομάζεται σε ΝΕΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και ήδη το συνονθύλευμα που είχε μαζέψει γύρω του στην λογική πάνω από κόμματα και χρώματα αναζητά "στέγη" σε κάποια κεντροαριστερή παράταξη! Για  εμάς όλα ΕΧΟΥΝ και ΧΡΩΜΑ και κόμμα .Όλες και όλοι μας με  την ΨΗΦΟ μας  καθορίζουμε τις πολιτικές εκείνες που θα εφαρμοστούν και έχουν ΑΜΕΣΟ αντίκτυπο στο  μέλλον μας. 

Πολιτική παράγουν τα ΚΟΜΜΑΤΑ και όχι κάθε σούργελο που θεωρεί πως μπορεί να γίνει δημοτικός σύμβουλος , "τσουβαλιάζοντας" ψήφους ακόμα και από ΝΑΖΙ!  Δεν φτάνουν οι 1300 "Κασιδιάρηδες" της πόλης  για να δουν άσπρη μέρα όσοι μιλάνε για "Φωτεινές πόλεις" αλλά έχουν αρκετές "μαύρες πτυχές" που έτσι και αλλιώς εμείς έχουμε χρέος να φωτίσουμε. Όπως κάναμε και  το 2019 άλλωστε,  αδιαφορώντας κάθε φορά για το ποιος ήταν "στόχος". Για εμάς προέχει η ΑΛΗΘΕΙΑ και φυσικά εξαφανίσαμε αρκετούς "Μεσσίες" έως σήμερα , δεν θα έχουμε θέμα με έναν ακόμα! 

Πάνω από κόμματα και χρώματα παραμένουν ΜΟΝΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ,  που την μία μέρα βλέπουν το καλό της πόλης μας στον εύσωμο υποψήφιο δήμαρχο ,  την άλλη μέρα θεωρούν "Μεσσία" της πόλης μας τον κ.  Βαμβίνη,  και στο τέλος καταλήγουν σε έναν  τρίτο,  για να κατέλθουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι,   αφού στόχος τους είναι ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ. 

Δεν έχουν ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ , είναι περιφερόμενοι  και "ανοιχτοί" σε οιοδήποτε τους συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του,  και για τον λόγο αυτό εμείς θεωρούσαμε και θεωρούμε πως τις ΝΙΚΕΣ δεν τις κάνουν οι επικεφαλής αλλά οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. Αυτοί θα μαζέψουν τις ψήφους ή θα εκθέσουν τον επικεφαλής τους! 

Σίγουρα δεν είχαμε αρχικώς δει αρνητικά την υποψηφιότητα Βαμβίνη. Άλλωστε εμείς έχουμε διαφωνήσει με τους πάντες στα βασικά θέματα της πόλης μας.  ΕΦΟΣΟΝ αυτή προσέφερε ΚΑΤΙ ΝΕΟ στα τοπικά της πόλης μας,  θα ήταν από εμάς καλοδεχούμενη. 




 Αλλά στην πρώτη εκδήλωση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  του κ. Βαμβίνη και των συν αυτόν ,  είδαμε να προβάλλεται  ως "νέο"  ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας και μερικές μέρες μετά είδαμε τον επικεφαλής του "νέου" να παραχωρεί συνέντευξη στην κα Τσακογιάννη έτσι για να μην αφήσει κανένα άκρο ανικανοποίητο! 




Η εξέλιξη της μη καθόδου του κ. Βαμβίνη , θεωρούμε πως θα βοηθήσει τον εναπομείναντα κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο κ. Τάσο Ευσταθίου να μπει με ισχυρότερο ποσοστό στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου. 

Το να μην έχει η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ του 43% στον δήμο μας ( ΝΔ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ- ΝΙΚΗ) εκπροσώπηση στον δεύτερο γύρο είναι πλέον ευσεβής πόθος όσων έτσι και αλλιώς είναι ΔΕΞΙΟΙ μόνο εάν οι ίδιοι έχουν τίτλο , ΟΛΟΙ οι άλλοι και κυρίως όσοι μας διαβάζουν γνωρίζουν πως η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και ο κος Τάσος Ευσταθίου θα βρίσκεται στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας. 

Με την ελπίδα πως ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης θα συμπορευτεί με την ΜΟΝΑΔΙΚΗ κεντροδεξιά παράταξη που έχει πιθανότητα ( για εμάς βεβαιότητα) εισόδου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών κλείνουμε αυτό το κείμενο με την λιτή ανακοίνωση που ο ίδιος εξέδωσε. 


Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Όσοι με γνωρίζετε καλά, ξέρετε ότι σέβομαι σε απόλυτο βαθμό τις διαδικασίες και τους θεσμούς, τη συνέχεια στη διοίκηση και την ανάγκη συνοχής στην κοινωνία.
Το μήνα που μεσολάβησε από την ανακοίνωση της πρόθεσης μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος για την Ηλιούπολη μέχρι σήμερα, προσπάθησα με ειλικρίνεια και επιμονή να βρεθεί ενωτική λύση στον κεντροδεξιό χώρο της Ηλιούπολης. Άλλωστε αυτή ήταν η αποστολή μου εξ αρχής.
Πρότεινα όλες τις πιθανές λύσεις, χωρίς να είναι προαπαιτούμενο να είμαι επικεφαλής της προσπάθειας, αλλά σίγουρα συνδιαμορφωτής.
Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.
Συνεκτίμησα όλες τις πιθανές επιλογές και αποφάσισα να μην επιμείνω στην υποψηφιότητά μου, αλλά στην επισημοποίηση της παρουσίας του Αυτοδιοικητικού Φόρουμ Ηλιούπολης στην κοινωνία των πολιτών, το οποίο εφεξής θα φέρει το διακριτικό "Νέα Ηλιούπολη", με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου της πόλης μας.
Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τα μέλη της ομάδας μας, η οποία όντως συγκέντρωνε όλα τα ποιοτικά στοιχεία για μια "Νέα Ηλιούπολη".
Το ταξίδι μας τώρα ξεκινά!

Αθανάσιος Βαμβίνης 
Τομεάρχης Μεταφορών ΝΔ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: