ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γιώργος Χατζηδάκης: Καλωσορίζω στην παράταξή μας τον εκπαιδευτικό και σύμβουλο εκπαίδευσης κ. Γιάννη Παρκοσίδη

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Γιώργος Χατζηδάκης: Καλωσορίζω στην παράταξή μας τον εκπαιδευτικό και σύμβουλο εκπαίδευσης κ. Γιάννη Παρκοσίδη


Με χαρά καλωσορίζω στην παράταξή μας τον εκπαιδευτικό και σύμβουλο εκπαίδευσης Γιάννη Παρκοσίδη. Με τις πλούσιες σπουδές του, τις ικανότητές του και τη διάθεσή του για προσφορά, μπορεί να συμβάλει στην κοινή προσπάθεια. Καλώς ήρθες Γιάννη και καλή επιτυχία!
Ο Ιωάννης Παρκοσίδης γεννήθηκε το 1970 στη Ζάκυνθο και την τελευταία εικοσαετία έχει ζήσει και εργαστεί ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (δάσκαλος) στην Ηλιούπολη.
Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Παν/μίου Πατρών και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Παν/μίου Αθηνών, απ' όπου απέκτησε, με υποτροφία, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης και Διδακτορικό στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία.
 
Έχει διατελέσει Διευθυντής στο 15ο Δημ. Σχ. Ηλιούπολης τη διετία 2015-2017, Σύμβουλος και Συντονιστής της Μονάδας Επιμόρφωσης του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής τη διετία 2021-2023 και σήμερα κατέχει τη θέση Συμβούλου Εκπαίδευσης με 4ετή θητεία. Επί σειρά ετών έχει εργαστεί στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Παν/μίου Αθηνών και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο διδάσκοντας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχει σχεδιάσει και αναπτύξει εκπαιδευτικά λογισμικά και έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών εργασιών σε τόμους βιβλίων, σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά καθώς και σε πρακτικά ελληνικών και διεθνών συνεδρίων.
Ο ίδιος οραματίζεται και πιστεύει σε μια πόλη σύγχρονη, φιλική και βιώσιμη που θα:
- Στέκεται υπεύθυνα και αποτελεσματικά δίπλα στους ανθρώπους της υποστηρίζοντας τις ανάγκες της καθημερινότητάς τους,
- Στηρίζει τη νεολαία της επενδύοντας διαχρονικά και οργανωμένα στην Εκπαίδευση, στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό,
- Σέβεται και τιμά την τρίτη ηλικία παρέχοντας δομές και υπηρεσίες για να νιώθουν ασφάλεια και ανακούφιση οι πιο ηλικιωμένοι δημότες της
- Αξιοποιεί προηγμένες τεχνολογίες στην οργανωτική της δομή και λειτουργία βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης και διαβίωσης των δημοτών της, και
- Στηρίζει τους πιο ευάλωτους δημότες και τις οικογένειές τους εφαρμόζοντας αλληλέγγυες, κοινωνικές πολιτικές.
 
Ο Ιωάννης Παρκοσίδης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» ελπίζοντας να του δοθεί η ευκαιρία να συνδράμει με υπευθυνότητα, εργατικότητα και πίστη στη διαφάνεια και τη νομιμότητα, το πολύπλευρο έργο που σχεδιάζει και υλοποιεί η νυν Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: