ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάλλον δεν επισκέπτονται ούτε οι ίδιοι την σελίδα της παράταξης τους αλλά παρόλα αυτά σας πουλάνε σανό πως την ενημερώνουν καθημερινά!

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Μάλλον δεν επισκέπτονται ούτε οι ίδιοι την σελίδα της παράταξης τους αλλά παρόλα αυτά σας πουλάνε σανό πως την ενημερώνουν καθημερινά!

 



Θεωρούσαμε πως ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ κος Άγγελος Κάνδηλας θα μας ενημέρωνε εάν τελικά θα είναι και πάλι υποψήφιος της δημοτικής τους παράταξης ο κος Ελευθέριος Χριστοφίδης αφού ως παράταξη είναι ΤΥΦΛΗ στον ΜΑΥΡΟ φασισμό! 

Αντί αυτού μας ενημέρωσε πως στην σελίδα της παράταξης που ενημερώνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! είναι "κρεμασμένοι" οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Μπαίνοντας ( δείτε και εσείς κάνοντας κλικ εδώ ) βρήκαμε τους υποψηφίους του 2019! 

Αθανασίου Θανάσης , Ιωάννης Βλάχος και άλλοι είναι "κρεμασμένοι" σαν να κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κάτι βέβαια που δεν συμβαίνει. Στα μέσα Σεπτεμβρίου που θα οριστικοποιηθούν ποιες τελικά υποψηφιότητες έγιναν αποδεκτές θα δούμε τι θα γράφουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που ονειρεύονται διοίκηση ενώ δεν έχουν ούτε 40 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους να κατεβάσουν! 

Σε κάθε περίπτωση επειδή δεν πήγαν διακοπές ( αλλά σε διακοπές βρίσκονται όλο τον χρόνο) ας ανεβάσουν τους νέους υποψήφιούς τους στην σελίδα απομακρύνοντας τους παλιούς που δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι βοηθώντας όσους συστρατεύθηκαν μαζί τους να πάρουν καμία ψήφο! 

Στους 9 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που αναγράφουν στη σελίδα τους ξέρουμε ήδη 2 που δεν θα είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ πότε περιμένουν οι "Ενεργοί" να σας ενημερώσουν πως δεν έχουν υποψήφιους ; 

Το 2019 η παράταξη είχε κατεβάσει 46 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και πέτυχε ένα 10% επειδή προφανέστατα και δεν είχε επικοινωνιακούς συμβούλους να φουσκώνουν τα μυαλά του Αραμπατζή και να απευθύνεται στον κόσμο μιλώντας για διοίκηση! 

Τώρα που ανοήτως υπονομεύοντας τους ίδιους μιλάνε για διοίκηση και άλλα φαιδρά θα δουν την πλάτη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης αφού από τους δύο φασισμούς ( ΜΑΥΡΟ - ΚΟΚΚΙΝΟ) η πόλη έχει περισσότερους κόκκινους! 

Θα φανεί στις κάλπες όταν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ θα κλαίνε που θα δουν την πλάτη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης με τον νέο της επικεφαλής κ. Αλέξανδρο Μπουγά αφού η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ που τους έχουν προσφέρει χρόνια έχει δημιουργήσει ΜΥΘΟΥΣ που δύσκολα καταρρέουν! 

Επειδή βαριόμαστε και να γράφουμε για την πέμπτη ή έκτη παράταξη της πόλης τους  καλούμε την ύστατη στιγμή να συστρατευθούν με κάποια άλλη παράταξη της αρεσκείας τους για να γλιτώσουν και το κάζο! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: