ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  •  Το φαινόμενο να ψηφίζουμε στις εθνικές κάλπες κεντροδεξιά και ΝΔ και στις δημοτικές κάλπες "Βελουχιώτη" έχει πάρει διαστάσεις "πανδημίας" και στην πόλη μας. Το "κόλπο" αυτό έχει οδηγήσει από την μεταπολίτευση έως σήμερα στην πόλη μας και παρόλο που η ΝΔ τα τελευταία χρόνια παραμένει ΠΡΩΤΗ πολιτική δύναμη να έχουμε δει εμείς οι κεντροδεξιοί μόνο τον κ. Γιάννη Αναγνώστου δήμαρχο από την δική μας πλευρά. Το κακό θα συνεχιστεί για χρόνια αφού τμήμα της νεολαίας μας από αυτούς που πηγαίνουν και ψηφίζουν (υπάρχει και ένα τμήμα της που απέχει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ από τις κάλπες)  έχει επιλέξει να κάνει την "επανάστασή" του ΜΟΝΟ στις δημοτικές εκλογές θεωρώντας μάλλον πως τα πάντα εξαρτώνται από την κεντρική διοίκηση και δεν πειράζει στο να εκλεγεί στον δήμο μας ένας ακόμα δήμαρχος που να πιστεύει πως οι Αμερικανοί είναι φονιάδες των λαών ή πως η πανδημία είναι δημιούργημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το προσεχές διάστημα θα έχουμε και φωνές "αγανάκτησης" για τις "Πρέσπες του Αιγαίου" και επειδή είναι σήμερα και μεγάλη θρησκευτική εορτή θα εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στην Παναγία για να γλιτώσουμε το "τσιπάρισμα". Παρόλο που το κλίμα έχει αφεθεί διαχρονικά να ευνοεί κεντροαριστερούς υποψηφίους δημάρχους που το παίζουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ θεωρούμε πως σε αυτές τις κάλπες και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ πλέον πως η ΝΔ έχει έρθει πιο πολύ προς το κέντρο παρά τις διαμαρτυρίες "καθαρόαιμων" δεξιών δεν θα έχουμε την εικόνα των δημοτικών του 2019 και θα υπάρχουν περισσότεροι ΔΕΞΙΟΙ δήμαρχοι. Βέβαια πολλές φορές φανατικοί δεξιοί ξεπήδησαν μπροστά από παρατάξεις κεντροαριστερές όπως ο κος Κωνσταντίνος Ζέρβας δήμαρχος Θεσσαλονίκης που για πολλά χρόνια υπήρξε συνεργάτης και Αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπουτάρη! Πλέον είναι ο επίσημος υποψήφιος δήμαρχος με την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος και εκμεταλλευόμενος τους αγώνες του προπάππου του Μακεδονομάχου αείμνηστου Πέτρου Ωρολογά ετοιμάζεται να εκλεγεί και πάλι δήμαρχος Θεσσαλονίκης από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Στα δικά μας η ΝΔ θέλει να κερδίσει τον δήμο Ηλιούπολης και θα τον κερδίσει "πιέζοντας" προς αυτή την κατεύθυνση στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και έχοντας εξασφαλίσει την είσοδο κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου σε αυτόν. Άρα από τις 8 Οκτωβρίου 2023 θα τελειώσει και η "αιμορραγία" κεντροδεξιών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων  προς κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις αφού το "φαινόμενο" αυτό είναι προϊόν της λανθασμένης αντίληψης που κυριαρχεί πως η πόλη μας είναι τάχα αριστερή! Άρα κάποιοι προστρέχουν σε κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις θεωρώντας πιο εύκολο για αυτούς να βρεθούν σε θέσεις ευθύνης. Αυτό θα τελειώσει και έτσι θα αποκτήσουν και πάλι ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ και κόμμα και χρώμα! Για όσους δεν έχουν θα τους "βάψουμε" εμείς "γαλάζιους" στα χρώματα της σημαίας μας εάν και το προσεχές διάστημα θα πέσει πολύ βαθύ μπλε σχεδόν ΜΑΥΡΟ με αφορμή την ανάγκη να επιλυθούν προβλήματα της πατρίδας μας με την Τουρκία που παραμένουν άλυτα για πολλές δεκαετίες! 

  • Δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε υποψηφιότητα πρώην Αντιδημάρχου της νυν διοίκησης έως ότου ο ίδιος ενημερώσει επίσημα για αυτή. Εμάς πάντως δεν μας εκπλήσσει καμία επιλογή αφού για το "καλό" της πόλης και κυρίως για του κάθε υποψηφίου δημοτικού συμβούλου ξεχωριστά τα πάντα μπορούν να συμβούν! 

  • Μια υποψηφιότητα Ηλιουπολίτη για περιφερειακός σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά ανακοινώθηκε χθες μέσω facebook,  και το πιο πιθανό είναι πως θα ακολουθήσει και άλλη πιο ΗΧΗΡΗ και με περισσότερες ελπίδες εκλογής! 


  • Υποψήφια του συνδυασμού "Πρώτα η Ηλιούπολη" έχει αναρτήσει φωτογραφία με συνυποψηφίους τους που μας εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλό Δεκαπενταύγουστο και πάνω που πας να πεις μπράβο που έγιναν καλοί Χριστιανοί , βλέπεις προηγούμενη ανάρτησή της από το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης με την παρακάτω φωτογραφία και λες εντάξει ΣΩΤΗΡΙΑ δεν έχουν! Μάλλον με τον Αλέξανδρο Μπουγά θα ταίριαζε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος ή πάνω στην πλήρη σύγχυση της νιότης αγνοεί τις διώξεις που έχει υποστεί ο Χριστιανισμός με όσους ύψωναν σημαίες με σφυροδρέπανα και πέτυχαν με πραξικοπήματα να καταλάβουν την Εξουσία. Τα επόμενα χρόνια το θέμα θα λυθεί οριστικά για τον δυτικό κόσμο αφού τέτοια φασιστικά σύμβολα θα απαγορευτούν σε έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο που θα είναι χειρότερος από όσα βιώσαμε την περίοδο του προηγούμενου. Το ποστάρισμα είναι αφιερωμένο σε όσους "κεντροδεξιούς" επιλέγουν να συμπορευτούν με επικεφαλής που δεν τους "μαζεύει"! 


  • Ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα που υπεράσπιζαν κάποιοι υπέρμαχοι των ποινικών και στην πόλη μας δείχνει να έχει καταργηθεί στην πράξη. Ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το θέμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ . Για όσους το χάσετε και δεν αγοράσετε την εφημερίδα θα το διαβάσετε από εμάς! 


  • Και κλείνουμε με την κάρτα του νυν δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  που θα είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κ. Ανδρέα Τσουκαλά στον οποίο ευχόμαστε Καλή επιτυχία 



  • Υλικό από κάμερες αξιοποιούν οι αρμόδιες αρχές για να ταυτοποιήσουν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης στο Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εάν η επίθεση με μαχαίρι δεν είχε γίνει σε "τυφλό σημείο" ( δεν υπήρχαν κάμερες καταγραφής όταν δέχθηκε τις μαχαιριές) σήμερα ο δράστης θα είχε ήδη ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. Άρα κάμερες παντού και αφήστε τους ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ και τους συνοδοιπόρους τους να ομιλούν για ατομικά δικαιώματα και προσωπικά δεδομένα που καλύπτουν κάθε λογής παραβατικό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: