ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πότε δούλεψε η δημοτική συγκοινωνία της πόλης μας καλοκαίρι;

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Πότε δούλεψε η δημοτική συγκοινωνία της πόλης μας καλοκαίρι;

Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση κάνουν κάποιες από τις  δημοτικές παρατάξεις που βλέποντας πως οι στόχοι τους δεν θα ευοδωθούν τις κάλπες του Οκτωβρίου βάλλουν ευθέως κατά των υπαλλήλων του δήμου μας οδηγών που σύμφωνα και με την δική τους "λογική" ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ για τα "τσουλήσουν" τα οχήματα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

Έτσι ενώ κάθε καλοκαίρι η δημοτική συγκοινωνία της πόλης μας ΣΤΑΜΑΤΑ να λειτουργεί ( σε παλιότερες εποχές δεν υπήρχε καν δημοτική συγκοινωνία) κάποιοι θεωρούν τον δήμο μας προσωπική τους επιχείρηση και τάζουν πράγματα μη υλοποιήσιμα από έναν δήμο που δαπανά το σύνολο σχεδόν της ετήσιας του επιδότησης για να συντηρεί προσωπικό και δομές της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. 

Δύο ήδη δημοτικές παρατάξεις με υποψηφίους που συμμετείχαν στη διοίκηση Βαλασόπουλου ( Πρώτα η Ηλιούπολη & Φωτεινή πόλη)  αντέδρασαν για κάτι που συνέβαινε και επί της διοίκησης Βαλασόπουλου  που οι ίδιοι είχαν θέση ευθύνης , σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού που ευτυχώς δεν ακολουθούν (προς το παρόν βέβαια ) οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις. 

Οι δημότες μας τα ίδια που ακούνε αυτές τις μέρες άκουσαν και προεκλογικά το 2019 από την νυν διοίκηση που όπως και όλες οι προηγούμενες ξορκίζουν την ιδιωτικοποίηση δομών ενώ γνωρίζουν επακριβώς και  την σύνθεση και τον αριθμό των οδηγών- εργαζομένων  του δήμου μας που έως το τέλος του έτους δικαιούνται την άδειά τους,  και ελλείψει εναλλακτικής καταφεύγουν στην εξαγγελία πραγμάτων που δεν μπορούν να συμβούν στον δήμο μας. 

Γιατί συμβαίνουν αλλού θα αναρωτηθούν κάποιοι; Μα επειδή εκεί ο σύλλογος εργαζομένων δεν ελέγχεται από κομμουνιστές και  οι εργαζόμενοι δεν έχουν συνηθίσει σε εκείνους τους δήμους  σε ένα σωρό δικαιώματα αλλά σε  μηδαμινές υποχρεώσεις.

Το πως "καθάρισαν" και έβαλαν τους ιδιώτες -εργαζόμενους μέσα σε δομές των δήμων τους μια σειρά όμοροι δήμοι μας όπως η Γλυφάδα, η Αργυρούπολη - Ελληνικό και ο Άλιμος είναι κάτι που γνωρίζουν οι εδώ  εργαζόμενοι και ποντάρουν στην πλειοψηφία των συνδημοτών μας που μένουν διαχρονικά χωρίς δημοτική συγκοινωνία  το καλοκαίρι συμβάλλοντας (κακώς για εμάς)  με αυτό τον τρόπο στο να έχουν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι του δήμου μας άδειες μέσα στο καλοκαίρι. 

Άμα δεν γνωρίζουν τον αριθμό των οδηγών που απασχολεί ο δήμος μας ας μείνουν στις ιδιωτικές επιχειρήσεις τους. 

Οι δήμοι δεν λειτουργούν ως ιδιωτικές επιχειρήσεις και επειδή η ατολμία τους να προτείνουν κάτι διαφορετικό από την αποτυχημένη συνταγή κρατισμού ας μην δαπανούν ΤΖΑΜΠΑ τα χρήματά τους να πείσουν δημότες που λατρεύουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Προεκλογικά και "δώρο" από εμάς πόσα συγγενικά πρόσωπα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων τους δουλεύουν σε δομές του δήμου μας έτσι για να μην νομίζουν πως είμαστε τίποτα αφελείς και πιστεύουμε πως έχουν διαφορετικό μοντέλο διαχείρισης των προβλημάτων μας. 

Φούμαρα πουλάνε για αυτό και η πρωτιά Χατζηδάκη στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών δεν αλλάζει όσο και εάν γράφουν πως πρόκειται για "απερχόμενη" διοίκηση όσοι θεωρούν λογικό πως για την άθλια κατάσταση των δομών του δήμου  μας δεν φταίνε οι εργαζόμενοι αλλά ο εκάστοτε δήμαρχος. 

Με τέτοιους "παίχτες" ΜΟΝΙΜΟΥΣ στον "πάγκο" και συμβασιούχους εργαζομένους  στο τρέξιμο και τον Μουρίνιο να τους βάλεις προπονητή η εικόνα της "ομάδας" δεν θα αλλάξει. 

Γιατί υπάρχουν και εργαζόμενοι που δουλεύουν για δύο . Ας το προσέξουν κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για τους κόπους τους αφού η κυβέρνηση αυτή και κάθε επόμενη έχει προαποφασίσει την απαξίωση των δομών των ΟΤΑ και την μετέπειτα ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ τους! 

Για εμάς είναι αναγκαίο κακό για άλλους καταστροφή αφού ό,τι και εάν σας λένε τα συμφέροντα δεν ταυτίζονται και ό,τι είναι καλό για κάποιον δεν είναι υποχρεωτικά καλό για τους υπόλοιπους. Το να αλλάξει νοοτροπία το ΔΗΜΟΣΙΟ μην το αναμένει ουδείς 200 χρόνια μετά την ίδρυση του νέου Ελληνικού Κράτους το ΡΑΧΑΤΙ σε αυτό είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ και όχι η εξαίρεση! 

Αναμένουμε και από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις να τοποθετηθούν ιδίως όσες άσκησαν διοίκηση με τριπλάσιο αριθμό εργαζομένων για να τους καταδείξουμε με νούμερα πως για να "τσουλάνε" τα οχήματα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ εμείς βρεθήκαμε με τέσσερα μνημόνια στην πλάτη και να χρωστάμε χιλιάδες ευρώ για να συντηρούμε κρατικοδίαιτους! 

Το επόμενο στάδιο θα είναι να μας πουν να οδηγούν τα οχήματα οι αντιδήμαρχοι και οι εθελοντές κάτι που θα έκαναν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ εάν τους άφηνε ο ΣΕΔΗ που διοικεί τον δήμο μας και έχει ξεφτιλίσει έως σήμερα ένα σωρό διοικήσεις! 

Με τον δήμαρχο οδηγό απορριμματοφόρου και συνοδηγούς Αντιδημάρχους να είσαστε σίγουροι πως η πόλη μας θα ήταν περισσότερο καθαρή . Άλλωστε πρέπει να είναι αφελής κάποιος για να πιστεύει πως υπάρχει δήμαρχος που να θέλει την πόλη του ΒΡΩΜΙΚΗ. 

Το μόνο που δεν έχει κάνει η παρούσα διοίκηση στον τομέα της καθαριότητας είναι να την εκχωρήσει σε ΙΔΙΩΤΗ όλα τα άλλα τα έχει εξαντλήσει τους πήγε και με το άγριο και με το μαλακό και το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: