ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Έκλεψαν ακόμα και τις λεβάντες από το 1ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης! - Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για αυτή την πόλη

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Έκλεψαν ακόμα και τις λεβάντες από το 1ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης! - Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για αυτή την πόλη

 


Λεηλατούν , καταστρέφουν , και στην ουσία αποζητούν περισσότερη αστυνόμευση και κάμερες παντού. Όμως μέσα στα δημοτικά συμβούλια όσοι μιλάνε για τοποθέτηση καμερών στοχοποιούνται από τους απογόνους όσων έχτισαν πολιτικές καριέρες κάνοντας καταλήψεις σε ιδιωτικούς χώρους. 

Μετά τις λεηλασίες σε πάρκα και πλατείες της πόλης μας ( που η αντικατάσταση των φθορών μας στοιχίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο) κάποιοι έβαλαν στο στόχαστρο και τις λεβάντες! έξω από το 1ο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας  Ηλικιωμένων του δήμου μας. (Καραμανλή 12 )

Δίκαια η υπάλληλος που τα φρόντιζε διαμαρτύρεται και αισθάνεται απογοητευμένη αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ σε αυτή την πόλη. 

Όπως μας ενημερώνει η κα Άννα - Μαρία Σουνίου ήδη νέα φυτά ( δενδρολίβανο)  έφερε  ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας και ο κος Μιλτιάδης μέλος του ΚΑΠΗ που είχε "υιοθετήσει" τον κήπο τα φύτεψε. Ελπίζουμε  σε έναν δήμο που όλο και περισσότεροι δεν σέβονται τους θεσμούς,  να σεβαστούν τον κόπο και την ηλικία του κ. Μιλτιάδη όσοι έτσι και αλλιώς με την νομιμότητα δεν το έχουν. Διαμαρτύρονται όταν θίγονται τα δικά τους συμφέροντα αδιαφορούν πλήρως για τα κοινά συμφέροντά μας. 


ΥΓ: Σε πρόσφατη επίσκεψη μας στο Άλσος  "Δημήτρης Κιντής" διαπιστώσαμε εκτεταμένες υλικές ζημιές σε εξοπλισμό και αναρωτιόμαστε πότε αυτές θα αποκατασταθούν αφού για το ποιος θα τις πληρώσει δεν έχουμε αμφιβολία. Θα τις πληρώσουν όσοι ακόμα φορολογούνται στην Ελλάδα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: