ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εντάξει παιδιά καλά το πάτε με τον Μπουγά στο 12% και την ΣΟΒΙΕΤΙΑ να έχει όλη την πόλη να βρωμάει!

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Εντάξει παιδιά καλά το πάτε με τον Μπουγά στο 12% και την ΣΟΒΙΕΤΙΑ να έχει όλη την πόλη να βρωμάει!


Μετά το 12% του Αλέξανδρου Μπουγά ( Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης) που τον έφερε στην τέταρτη θέση του σχετικού πίνακα με τα ποσοστά των δημοτικών παρατάξεων στις χθεσινές δημοτικές εκλογές δεν χρειάζεται και πολύ για να καταλάβει ο αναγνώστης μας πως δέκα χρόνια τώρα ο δικός μας ιδεολογικός αγώνας πήγε στράφι! 

Τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας μπορεί να νιώθουν υπερήφανα που ανέστησαν φαντάσματα αφού με την παρουσία τους επί τέσσερα χρόνια ( για να μην θυμηθούμε και τα προηγούμενα) μέσα στα δημοτικά συμβούλια παρέμεναν ΟΥΡΑ της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ θέματα της πόλης μας. 

Οι σαχλαμάρες για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, το ΚΥΤ Υμηττού που μόνο αφελείς θεωρούν πως θα μετακινηθεί και κυρίως η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τους για την παραχάραξη της Ιστορίας της πόλης μας έκαναν τον Στάθη Ψυρρόπουλο να φαντάζει ΓΙΓΑΝΤΑΣ ενώ στην ουσία αυτός και η ομάδα του έρχονται για να επιβεβαιώσουν πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ καλά κρατεί και οι λουφαδόροι από σήμερα κιόλας θα γίνουν περισσότεροι! 

Όσο ο κος Χατζηδάκης ασχολούταν με το πως θα υπερασπίσει "ψεκασμένους" τόσο η ΣΟΒΙΕΤΙΑ με το ΡΑΧΑΤΙ της άφηνε την πόλη μας να ΒΡΩΜΑΕΙ και βλέπεις σήμερα τοπικά ΜΜΕ που απαξιώθηκαν από την απερχόμενη διοίκηση να βγαίνουν και να σας  παρουσιάζουν το "μήνυμα" που δεν κατάλαβε ο δήμαρχος όταν συναγελάζονταν με ξεφτιλισμένες και έβαζε απέναντί του μια πλειοψηφία που έβλεπε πως η πόλη όδευε από το ΚΑΚΟ στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! 

Με τους "εθελοντές" του , με ανθρώπους που θεωρούσαν εμάς ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ και δεν έβλεπαν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ και τους 'ψεκασμένους" που κάλυπτε ξεδιάντροπα η διοίκησή του οδηγήθηκε σε μια ΗΤΤΑ που θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή αφού οι δημότες μας έχουν αποφασίσει πως να φύγει αυτός και ας έρθει και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ! 

Το να πάνε περισσότεροι να ψηφίσουν θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ΗΤΤΑ αφού τέσσερα χρόνια έκανε τα πάντα για να μας αποδείξει πως εμείς το 2019 σωστά γράφαμε πως πήγαμε από έναν κακό ή μέτριο  δήμαρχο σε έναν χειρότερο,  και το ΠΑΡΑΜΥΘΙ θα συνεχιστεί αφού έτσι πρέπει σε μια πόλη που αποθεώνει πουτάνες και θεωρεί την άθλια ΙΣΤΟΡΙΑ της ως ΦΩΤΕΙΝΟ παράδειγμα που θα την καθοδηγήσει στο μέλλον. 

Σε επτά μέρες από σήμερα ό,τι και εάν πράξουν θα ΗΤΤΗΘΟΥΝ,  και είναι κρίμα για τοπικά ΜΜΕ που έως χθες έκραζαν τους ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ να βγαίνουν να σας περνάνε το ΜΗΝΥΜΑ ενός δημάρχου που αντί να τα βάλει με την ΣΟΒΙΕΤΙΑ,  τα έβαλε με όσους θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν την επικινδυνότητά της για το μέλλον αυτής της πόλης. Ας τον ψηφίσει η κα Καραγιαννίδου στον δεύτερο γύρο τον κ. Χατζηδάκη για εμάς και την πλειοψηφία των κεντροδεξιών της πόλης μας ας μην έχει αυταπάτες ΟΣΟΙ πάνε θα ψηφίσουν Στάθη Ψυρρόπουλου όχι πως ελπίζουν κάτι από αυτόν (την ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα συνεχίσει να συντηρεί) αλλά για να τιμωρήσουν όσους επί τέσσερα χρόνια υποστήριζαν εργαζόμενους που αντί να δουλεύουν για μια ΚΑΘΑΡΗ πόλη έκαναν γκράφιτι! 

Το ποιοι έρχονται μπορείτε να το δείτε στις λίστες αυτών που εκλέγονται και είμαστε στεναχωρημένοι που συνδημότες μας όπως ο Βέργος, ο Μαστραντώνης, ο Μπέγκας , ο Καρανδρέας και ο Παπαζωγονόπουλος δεν θα είναι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο , για να μπουν ονόματα που θα ξεχαστούν αφού δεν έχουν και πολλά να προσφέρουν! 

Εμείς που έτσι και αλλιώς είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όλες τις κεντροαριστερές διοικήσεις , που στοχοποιηθήκαμε άπειρες φορές επειδή απλώς σας γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ . Ευχόμαστε στον Στάθη Ψυρρόπουλο να κατανοήσει πως εάν έρχεται για να συντηρήσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ το 2028 θα πνιγεί και αυτός στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της! 

Προλαβαίνει να κάνει ακόμα μια εκδήλωση για την ΕΠΟΝ ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Χατζηδάκης για να πέσουν "επαναστατικά"! Κρίμα για όσους κεντροδεξιούς συγχρωτίστηκαν σε ένα ψηφοδέλτιο με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως ό,τι και εάν κάνουν δεν κόβουν τον δρόμο στον Στάθη άλλωστε την ΣΟΒΙΕΤΙΑ την γνωρίζει καλύτερα από όσους δεν κατάφεραν να την τιθασεύσουν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: