ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν το 2006 πήγαν όλοι μαζί κέρδισαν τον δήμο ! - Βέβαια το "θαύμα" έγινε και με την συνδρομή της παράταξης Κονδύλη

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Όταν το 2006 πήγαν όλοι μαζί κέρδισαν τον δήμο ! - Βέβαια το "θαύμα" έγινε και με την συνδρομή της παράταξης Κονδύλη



Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου γιορτάζει η Δημοκρατία μας αφού έχουμε ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ένας θεσμός αρκετά απαξιωμένος ( και εμείς έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική για το προσωπικό του) αφού με εθελοντές καμία προκοπή δεν θα δούμε. 

Με δημοτικούς συμβούλους που δεν πληρώνονται αλλά κάνουν το χόμπι τους είναι φυσικό να μην ασχολούνται με τα κοινά επιτυχημένοι στον χώρο εργασίας τους και όταν αυτό συμβεί ΧΑΝΟΥΝ σε χρήμα αντί να κερδίζουν αρκούνται στην αγάπη του κόσμου! 

Και σε αυτές λοιπόν τις δημοτικές εκλογές η κεντροδεξιά της πόλης μας πάει ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ με αρκετούς κεντροδεξιούς που έχουν επιτύχει στον τομέα που δραστηριοποιούνται είτε να μην συμμετέχουν σε κεντροδεξιά ψηφοδέλτια ( η μόδα που βγάζει ΠΑΝΤΑ αριστερό δήμαρχο με μία εξαίρεση στον δήμο μας θέλει για δήμο να ψηφίζουμε πάνω από κόμματα και χρώματα)  είτε να διασκορπίζονται σε πολλά αφού κανένας από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων δεν συμφωνεί με την δική μας άποψη πως τα προβλήματα των δημοτών μας έχουν όχι ΜΟΝΟ χρώμα αλλά και κόμμα! 

Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ΤΟΝΙΖΕΙ στην προεκλογική της εκστρατεία το παραπάνω και θεωρούμε πως αρκετοί ψηφοφόροι θα την επιλέξουν αυτή την φορά για να κάνει ένα διψήφιο ποσοστό που στην ουσία θα ακυρώνει τους δικούς μας αγώνες! 

Στην ουσία τους δικούς μας αγώνες έχουν ΑΚΥΡΩΣΕΙ στην πράξη και μέσα στα δημοτικά συμβούλια ΟΛΟΙ οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ την ΣΟΒΙΕΤΙΑ της ΑΠΟΛΥΤΗΣ διαπλοκής και απαλλάσσουν τους 900 εργαζόμενους του δήμου μας από την ΚΑΤΑΝΤΙΑ στην οποία έχουν οδηγήσει τον δήμο μας επειδή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ υπάλληλοι ( οι μισοί από αυτούς) και ΜΠΟΡΟΥΝ ενώ οι υπόλοιποι έχουν την ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμπαράσταση ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων ώστε να γίνουν ΜΟΝΙΜΟΙ και να συνεχίσουν το ΡΑΧΑΤΙ τους! 

Έτσι στη φωτογραφία εξωφύλλου αυτής της ανάρτησης έχουμε τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ κεντροδεξιό δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιάννη Αναγνώστου από το 1974 έως σήμερα , έναν άνθρωπο που έχασε μέρος της περιουσίας του ασχολούμενος με τα κοινά της πόλης μας , έγινε δήμαρχος το 2007 μετά από μια ΝΙΚΗ στην οποία ΟΛΟΙ οι κεντροδεξιοί πήγαν μαζί και κομμάτι της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ( ο αείμνηστος Κονδύλης) ανέβηκε στην εξέδρα στον δεύτερο γύρο μαζί του κάτι που ήταν κόντρα σε κάθε λογική και που σίγουρα βαραίνει μια παράταξη που στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κατά την δική μας εκτίμηση θα καταγράψει πολύ χαμηλά ποσοστά. 

Βέβαια η αίθουσα στο δημοτικό συμβούλιο πήρε το όνομά του, όπως άγαλμα απέκτησε στην πόλη μας και ο κομμουνιστής δήμαρχος Δημήτρης Κιντής από μια κεντροδεξιά της πόλης που έχει μάθει να "τρώει" τα δικά της παιδιά και να αναδεικνύει το ΤΙΠΟΤΑ που θέλει να παρουσιάσει ως κάτι!

Απέναντι στην κεντροδεξιά της πόλης μας με την μία και μοναδική ΝΙΚΗ έχουμε μια κεντροαριστερά που ακόμα και στα χειρότερά της επιβάλλει δημάρχους σε δημότες που έχουν εκπαιδευτεί στο να πιστεύουν σε ΜΥΘΟΥΣ και να ψηφίζουν "επαναστάτες" που θέλουν να διώξουν το ΚΥΤ Υμηττού και δίνουν ονοματοδοσίες οδών σε όσους κατέστρεψαν την πατρίδα μας. 

Αυτή λοιπόν η κεντροδεξιά που δεν έχει θέμα με το εάν αύριο δήμαρχος είναι και πάλι ο κος Γιώργος Χατζηδάκης ή εάν βγει κάποιο άλλο κεντροαριστερό φυντάνι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ φαντάζει και είναι πιο δυναμική από μια νέα γενιά κεντροδεξιών στελεχών που είτε εγκατέλειψαν τον αγώνα είτε προτίμησαν σε αυτές τις δημοτικές εκλογές να συστρατευθούν με απολιτίκ σχήματα που έχουν μαγικές λύσεις και ποντάρουν πως θα "σώσουν" την πόλη μας χρησιμοποιώντας την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού! 

Εάν 13 χρόνια τώρα τα περισσότερα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας εκπαιδεύουν έναν λαό να τιμάει ΚΙΝΤΗΔΕΣ είναι θέμα χρόνου όχι μόνο να έχουμε και πάλι κεντροαριστερό δήμαρχο αλλά στο μέλλον να μας προκύψει και κάποιος κομμουνιστής ή από το άλλο άκρο αφού κάποιος "πονηρός" θα εκμεταλλευτεί όλους αυτούς τους "ψεκασμένους" της πόλης μας που τους ταϊζουν με σανό  ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ιερείς και ΦΑΣΙΣΤΕΣ που ντυμένοι τον μανδύα του ΚΑΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ γράφουν την πόλη μας με π κεφαλαίο! 

Όποιος και να βγει ΔΗΜΑΡΧΟΣ εμάς δεν μας πειράζει αφού αυτό εδώ το ιστολόγιο έχει ήδη ΗΤΤΗΘΕΙ από το διψήφιο που θα καταγράψει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που τουλάχιστον βλέπει και μέσα στα δημοτικά συμβούλια πως η πόλη μας είναι ΜΠΡΑΒΟΥΠΟΛΗ και όχι ένας ειδυλλιακός παράδεισος όπου καλοκάγαθοι δημότες και ενάρετοι άρχοντες παλεύουν "εθελοντικά" για να μας πάνε ΜΠΡΟΣΤΑ ενώ είναι εμφανές πως γυρίζουμε πίσω σε εποχές που η ύπαρξη αυτού εδώ του ιστολογίου θα ήταν προβληματική με ΜΑΥΡΟΥΣ και ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ φασίστες να συγκεντρώνονται σε συγκεντρώσεις όπου και οι μεν και οι δε διαφήμιζαν τον φασισμό τους ως λύση στα δικά τους προβλήματα! 

Ο δήμος μας από την περίοδο διακυβέρνησης του πρώην δημάρχου κ. Θεόδωρου Γεωργάκη έγινε όχι μόνο δημοκρατικός αλλά μας απάλλαξε για μία 20ετία από τις ακραίες φωνές που θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την περιθωριοποίησή τους. 

Εμείς φυσικά και θα στηρίξουμε την κεντροδεξιά παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και συγκεκριμένους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους αλλά ακόμα και εάν δούμε αυτό που περιμένει η "πλειοψηφία" των Νεοδημοκρατών της πόλης μας δηλαδή αυτούς σε θέση ευθύνης εμείς ως ιστολόγιο θα έχουμε ηττηθεί! 

Νέοι Καπετανόπουλοι και Καράβελοι θα βρεθούν σε πόστα του δήμου μας και για ακόμη μια φορά με την ΣΥΝΕΝΟΧΗ μιας κεντροδεξιάς που διοίκησε και "αυτοκτόνησε" την περίοδο 2007-2010 θα πορευτούμε πίσω από τους κομμουνιστές της πόλης μας που ενώ μας κατέστρεψαν επί 12 χρόνια εκμεταλλευόμενοι την δική μας "αφέλεια" μην πω τίποτα βαρύτερο να ακολουθήσουμε έναν δοτό δήμαρχο της χούντας πέτυχαν κάτι που σε μερικές μέρες θα επιβεβαιωθεί και πάλι το 44% των κεντροδεξιών της πόλης μας να μην ΕΧΕΙ εμπιστοσύνη πως ψηφίζοντας ΔΕΞΙΑ θα δει και κάτι διαφορετικό! 

Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα διαλυθεί όταν υπάρξουν δημοτικοί σύμβουλοι που θα την αμφισβητήσουν μέσα στα δημοτικά συμβούλια έως τότε "καλός" είναι και ο Χατζησυριζάκης (όπως αποκαλεί τον δήμαρχο πασίγνωστος και δημοφιλής συνδημότης μας) μην αναμένετε από εμάς να συνεχίσουμε άλλά 10 χρόνια να σας γράφουμε πόσο κακός είναι ο κομμουνισμός και ο φασισμός αφού έτσι και αλλιώς η Αστική μας Δημοκρατία έχει όλα τα μέσα και τις μεθόδους για να θέσει εκτός όσους θεωρούν αφελώς πως είναι έτοιμη να καταρρεύσει. 

Ελπίζουμε η φωτογραφία του τελευταίου κεντροδεξιού δημάρχου της πόλης μας να προβληματίσει όσους ονειρεύονται εν έτει 2023 νέους Κονδύληδες και ποντάρουν σε μια ΑΡΙΣΤΕΡΑ της βόλεψης και της αρπαχτής να τους σώσει από ένα αποτέλεσμα που είναι ήδη προδιαγεγραμμένο! 

Οι δημότες φταίνε αλλά περισσότερο όσοι και σε αυτές τις κάλπες δεν τους έδωσαν ενναλακτική αφού πόνταραν πως θα τους στηρίξουν εργαζόμενοι που κατά 99,9% θα υπερασπίσουν με την ψήφο τους το ¨δικαίωμά" τους να πληρώνονται και να εργάζονται με τους ρυθμούς της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

Σε ένα σωρό θέματα που είχαμε αναδείξει βρήκαμε ΠΡΩΤΟΥΣ απέναντί μας όσους ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ να βγάλουν δελτίο τύπου υπέρ του Καραβέλου που έβλεπε χούντα Μητσοτάκη την περίοδο της πανδημίας και δίκαια βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής από το μεγαλύτερο site των Νοτίων Προαστίων το Notia.gr που όπως καταλάβατε δεν στηρίζει όσους βρέθηκαν τότε απέναντί του και ΣΙΩΠΑ μετά την αναστάτωση που έφερε με το δημοσίευμά του πριν μερικούς μήνες στην πόλη μας. 

Εμείς έχοντας ήσυχη την συνείδησή μας και σίγουρα στεναχωρημένοι για το ΔΙΨΗΦΙΟ της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης σας καλούμε την ύστατη στιγμή να ψηφίσετε οτιδήποτε άλλο εκτός από ΦΑΣΙΣΤΕΣ και τέτοιοι όπως θα δείτε προσεχώς υπάρχουν σε αφθονία σε μια πόλη που έτσι και αλλιώς δεν έχει και καμία δημοκρατική παράδοση. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: