ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατάμεστο ήταν γνωστό καφέ της πόλης μας στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου κ. Γιάννη Αντζινά

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Κατάμεστο ήταν γνωστό καφέ της πόλης μας στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου κ. Γιάννη Αντζινά

 


Κατάμεστο ήταν το cafe Hashtag στην προεκλογική ομιλία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Ηλιούπολης  και εκ νέου υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Γιάννη Αντζινά 

Στην εκδήλωση είχαμε παραβρεθεί όχι για να την "καλύψουμε" δημοσιογραφικά αλλά επειδή σε αυτή έδωσε το παρών ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής ( Κεντρικός Τομέας ) κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος. 

Με παρόντα τον βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Παύλο Χρηστίδη , του δημάρχου της πόλης μας κ. Γιώργου Χατζηδάκη και 2-3 ακόμα περιφερειακών συμβούλων Αττικής ο κος Αντζινάς στην ομιλία του αναφέρθηκε στο τι έχει πράξει η νυν διοίκηση σε ένα σωρό τομείς στην πρώτη θητεία της και τι μέλλει γενέσθαι εάν και πάλι οι δημότες μας της δώσουν με την ψήφο τους το δικαίωμα να συνεχίσει το έργο της. 

Την επόμενη μέρα στη καθημερινή μας στήλη "Ειδήσεις σε ένα λεπτό" ( δες εδώ) είχαμε δημοσιεύσει 1-2 φωτογραφίες και σήμερα σας παρουσιάζουμε περισσότερες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν προλάβαμε να το κάνουμε αλλά όπως όλες και όλοι έχουν καταλάβει ο κος Γιάννης Αντζινάς θεωρείτε από εμάς φίλος εάν και ιδεολογικά ανήκουμε σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. 





Ότι δεν θα ψηφίσουμε τον Γιάννη Αντζινά το γνωρίζει αφού εμείς έχουμε δηλώσει την προτίμησή μας σε άλλη δημοτική παράταξης άρα από εμάς ΨΉΦΟ δεν περιμένει. Σε κάθε περίπτωση εμείς που δεν είμαστε σαν τις "Οι Ηλιουπολίτισσες" να ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και προσπαθούμε αλλά όλοι αντιλαμβάνονται πως δεν είναι εφικτό είναι να μην "θάβουμε" ειδήσεις και την συγκεκριμένη εκδήλωση εμείς την διαφημίσαμε και είχαμε δύο αράδες για αυτήν την επόμενη μέρα σε σχέση με δεκάδες άλλες για τις οποίες δεν σας ενημερώσαμε ούτε για το πότε θα γίνουν ούτε τι συνέβη σε αυτές αφού δεν πήγαμε οι ίδιοι ή δεν είχαμε "μάτια" και "αυτιά" σε αυτές. 

Στην συγκεκριμένη παρέστη και ο εμπνευστής αυτού εδώ του ιστολογίου αφού εκεί θα ήταν ο κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος και πάντα η παρουσία του βγάζει ειδήσεις όταν βέβαια του δίνουν τον λόγο για έναν σύντομο χαιρετισμό. Βέβαια οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ήταν τέσσερις και έτσι μίλησε μόνο ο βουλευτής κος Χρηστίδης και φυσικά ο δήμαρχος Ηλιούπολης. 





Κάποιοι δεν μας διαβάζουν και εκτίθενται! Πάντως σε κάθε περίπτωση ενώ το 2019 δεν είχαμε πάει στην αντίστοιχη προεκλογική εκδήλωση του Γιάννη το 2023 πήγαμε! Κοινός τόπος πως όπως και το 2019 έτσι και το 2023 δεν θα τον ψηφίσουμε..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: