ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου κ. Τάσου Ευσταθίου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στην πλατεία Φλέμινγκ

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου κ. Τάσου Ευσταθίου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στην πλατεία Φλέμινγκ

 


Ο μοναδικός κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης που έχει πιθανότητα εισόδου στον δεύτερο γύρο των προσεχών δημοτικών εκλογών πρέπει να στηριχτεί από όλους όσους βαρέθηκαν να βλέπουν σε θέσεις ευθύνης , τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους! 

Καλό το παραμύθι που διατηρεί και η πλειοψηφία των κεντροδεξιών στελεχών της πόλης μας για άχρωμες και ακομμάτιστες δημοτικές εκλογές αλλά τα προβλήματά σας δεν θα λυθούν από όσους δεν πιστεύουν στον καπιταλισμό και χαϊδεύουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Ανεβάστε τους τόνους πριν τις κάλπες γιατί για ακόμη μια φορά θα ηττηθούμε.  Αφήστε τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και εξασφαλίστε την είσοδο στον πρώτο. 

Πέντε μέρες έμειναν και εάν δεν συμβεί κάτι εξαιρετικά δυνατό , τα απολιτίκ "πρόβατα" που ψήφισαν Μητσοτάκη για πρωθυπουργό θα ψηφίσουν Χατζηδάκη για δήμαρχο! 

Πάνω από χρώματα και κόμματα έχουμε τον Κόκλα στη διοίκηση του δήμου μας εάν συνεχίσετε το ηλίθιο αυτό σλόγκαν θα βρείτε κεντροδεξιές ψήφους ακόμα και στο καλάθι της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" που οδεύει προς διψήφιο ποσοστό αφού κάποιοι παραχαϊδεύουν το 90% των εργαζομένων της καθαριότητας που άφησαν την πόλη μας να βρωμίσει! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: