ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δύο επιτυχημένες προεκλογικές συγκεντρώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" παρακολουθήσαμε χθες

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Δύο επιτυχημένες προεκλογικές συγκεντρώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" παρακολουθήσαμε χθες


Ο Νίκος Διαμαντόπουλος και η Αγγελική Ευσταθιάδου οργάνωσαν χθες δύο επιτυχημένες προεκλογικές συγκεντρώσεις σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης μας. 

Ο πρώτος σε στη γνωστή στο γνωστό σε όλους μας cafe "Mimoza " και η δεύτερη στο Corner Cafe στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. 


Και στις δύο προεκλογικές εκδηλώσεις βρέθηκε και μίλησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσος Ευσταθίου όπου συνομίλησε με τους παρεβρισκομένους για τα προβλήματα της πόλης μας και είχε έναν γόνιμο διάλογο παρουσιάζοντάς τους τις προτάσεις και το πρόγραμμα των πρώτων ημερών που θα εφαρμόσει η παράταξη εάν οι πολλοί της δώσουν με την ΨΗΦΟ τους την ΔΥΝΑΜΗ. 



Προβλήματα και στο κέντρο της πόλης μας αλλά και στην πολύπαθη Αγία Μαρίνα που δοκιμάζεται από όσους εδώ και πολλές δεκαετίες δεν εξηγούν στους Αγιομαρινιώτες με ΑΛΗΘΕΙΑ πως η περιοχή τους δεν μπορεί ή να φτάσει στο μέλλον τμήματα της πόλης μας με σαφέστατα καλύτερη ρυμοτομία και να τους εξηγήσει ένα σχέδιο που θα περιλαμβάνει μια σταδιακή αναβάθμιση μιας περιοχής που απέχει πολύ από τις υπόλοιπες λόγο κυρίως του γεγονότος πως χτίστηκε ΑΝΑΡΧΑ και χωρίς κανόνες! 



Τόσο ο κος Διαμαντόπουλος όσο και η κα Ευσταθιάδου που κατεβαίνουν για πρώτη φορά ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι απέδειξαν πως έχουν το μεράκι αλλά και τις γνώσεις που χρειάζεται για να βοηθήσουν επιτέλους να πάει η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. 



Και οι δύο είχαν καλό λόγο , επιχειρήματα και κυρίως προτάσεις και για μη επαγγελματίες πολιτικοί μας ξάφνιασαν ευχάριστα με τις γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν την πόλη μας και αγνοούν ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι! 



Και για τους δύο τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης κος Τάσος Ευσταθίου πως ΑΞΙΖΟΥΝ έναν από τους τέσσερις σταυρούς και οι δύο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για ΝΙΚΗ της παράταξης στις προσεχείς κάλπες. 




Μια ψήφος για την Αγγελική και μία για τον Νίκο αυτό που σίγουρα έχει σημασία είναι οι συνολικοί ψήφοι μιας παράταξης που αποζητά περί τους 6500 ψήφους για να είναι σίγουρα στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών! 






Βγήκαν σε φυλλάδιο και οι 18+ 1 νέες Ιδέες που αλλάζουν την ζωή των πολιτών κάποιοι βασικοί άξονες και όσα θα γίνουν από την διοίκηση Ευσταθίου εάν στις κάλπες οι δημότες μας με την ΨΗΦΟ τους του δώσουν την δύναμη! Ελάτε αύριο στην κεντρική προεκλογική ομιλία της παράταξης στην πλατεία Φλέμινγκ για να προμηθευτείτε το μίνι πρόγραμμα των πρώτων ημερών και να συνομιλήσετε με όσους θα σηκώσουν στις πλάτες του την υλοποίησή του. Όσοι δεν είναι ευχαριστημένοι από την σημερινή διοίκηση θα πρέπει να επιλέξουν στις επόμενες τέσσερις μέρες με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν!





Δεν υπάρχουν σχόλια: