ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όσοι κρύβονται και δεν απαντούν στα παραληρήματα των κομμουνιστών της πόλης μας θα "λουστούν" στο μέλλον τις συνέπειες της ΣΙΩΠΗΣ τους!

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Όσοι κρύβονται και δεν απαντούν στα παραληρήματα των κομμουνιστών της πόλης μας θα "λουστούν" στο μέλλον τις συνέπειες της ΣΙΩΠΗΣ τους!

 


Θα τους "συγχωρούσαμε" εάν έλεγαν πως διάλογο με φασίστες δεν κάνουν. Αλλά αυτοί όχι μόνο κάνουν αλλά έστησαν και αδριάντα στον κομμουνιστή πρώην δήμαρχο! Σας πιπιλούν την καραμέλα της δημόσιας περιουσίας επί 40 χρόνια και δεν σας λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι πως κλάπηκε από Έλληνα ιδιώτη με πολιτική απόφαση ( ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ) για να δοθεί μπιρ- παρά σε κάποιον ξένο ιδιώτη επενδυτή!


Ήδη μέρος της ενοικιάζεται σε εξευτελιστικές τιμές σε Έλληνες ιδιώτες ενώ υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις ( χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις) που δικαιώνουν ιδιώτες που είχαν αγοράσει από τους κληρονόμους Νάστου! 

Η παραποίηση της Ιστορίας της πόλης μας από όσους τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς και εκθειάζουν σε δημόσιες δηλώσεις τους τον πρώην κομμουνιστή δήμαρχο τον οποίο τίμησαν και με ονοματοδοσία του δημοτικού αναψυκτήριου της πόλης μας οδηγεί στα παρακάτω.

Δέκα διαδικτυακά ΜΜΕ τα 9 συμφωνούν πως ο φασισμός είναι μόνο ΜΑΥΡΟΣ και κλείνουν τα μάτια σε όσους υποστηρίζουν τον μεγαλύτερο φασισμό στη γη δηλαδή τον κομμουνισμό. 

Εάν περιμένουν από αυτούς που στην ουσία μέσω των εργαζομένων ΔΙΟΙΚΟΥΝ εδώ και τόσες δεκαετίες τον δήμο μας να αλλάξουν ρότα και να βρεθούν στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μάλλον έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Αυτοί συνεχίζουν τον μάταιο αγώνα τους για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της Αστικής μας Δημοκρατίας και έχουν το θράσος να αποκαλούν τους Ουκρανούς Εθνικιστές Ναζί! Μακάρι η Ελλάδα να είχε βγάλει τους ήρωες ενός κράτους που πολέμησε και συνεχίζει να πολεμά με μανία τον ΜΑΥΡΟ και τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό και σύντομα θα είναι μέλος και της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ. Αλλά βλέπετε την χώρα μας την "σώζει" η Ιστορία της και όσοι την περίοδο 1946-1949 πολέμησαν για να μπορεί σήμερα ο Μπουγάς να αποκαλεί όλο το πολιτικό σύστημα μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. 

Όσο δεν του απαντούν πως ο κομμουνιστής δήμαρχος κατέστρεψε την πόλη μας και έβαλε τα θεμέλια της σημερινής ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που αφήνει την πόλη μας και βρωμάει επειδή έχει ιδεοληψίες οι "Μπουγάδες" θα μαζεύουν ψήφους από ανόητους που πιστεύουν πως το πιο συστημικό κόμμα θα κάνει κάποτε επανάσταση. 

Μάλιστα αντί να μας πει πως αυτά που λέει εφαρμόζονται στη Βόρεια Κορέα μας ανέφερε τον δήμο Πάτρας όπου με τα λεφτά της Περιφέρειας ο εκεί κομμουνιστής δήμαρχος προσπαθεί να αναβιώσει τα κομμουνιστικά καθεστώτα του πάλαι ποτέ κραταιού ανατολικού μπλοκ αφήνοντας και αυτός δέσμιος των ιδεοληψιών του την πόλη του να βρωμάει! 

Η πόλη δεν αξιοποιεί το λιμάνι της και οι Πατρινοί εδώ και χρόνια αναμένουν από πατερούληδες πως θα βγουν από ένα τέλμα που τους έχει βάλει η δική τους ΕΠΙΛΟΓΗ. 

Κάνει λάθος ο κος Μπουγάς πως στις κάλπες της Κυριακής υπάρχουν δύο επιλογές. Μία υπάρχει η δικιά τους που εξακολουθεί και πιστεύει πως το ΚΥΤ θα φύγει από τον Υμηττό , που ζητάει περισσότερους εργαζόμενους στον δήμο μας για να βουλιάξουμε ως χώρα και πάλι, που θεωρεί υπερβολή τα "ψίχουλα" που δίνονται σε ιδιώτη για το Πράσινο και που αναπολεί τις μέρες όπου διαδικτυακά ΜΜΕ όπως το δικό μας δεν υπήρχαν. 

Η ρητορική που ανέπτυξε ο κος Μπουγάς είναι κοινή με των υπολοίπων "Κασιδιάρηδων" της πόλης μας που είδαν την πανδημία ως ευκαιρία για να σας πείσουν για τον "κακό" καπιταλισμό. 

Τον λαό θα τον σώσει ο λαός λένε οι κομμουνιστές απενεχοποιώντας έναν λαό που αγνοεί την Ιστορία του. Εμείς που ζήσαμε ως έφηβοι και την κομμουνιστική διοίκηση Κιντή ( ο κος Μπουγάς μεγάλωσε σε άλλη πόλη) λέμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ φασισμός στην πόλη μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: