ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γιώργος Χατζηδάκης: Μαρία σου εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία!

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Γιώργος Χατζηδάκης: Μαρία σου εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία!


Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην παράταξή μας «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» τη Μαρία Αγγελή.

Μαθηματικός στο επάγγελμα και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηλιούπολης, διακρίνεται ιδιαίτερα για τις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσει με γονείς και μαθητές και πολλοί νέοι επιστήμονες ακολουθούν τα βήματά της με τη στήριξη και καθοδήγησή της.
Πάντα νοιάζεται για την πορεία και το μέλλον των μαθητών και των νέων γι’ αυτό συντάσσεται μαζί μας, καθώς επιθυμεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο Δήμο Ηλιούπολης.

Μαρία σου εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία!

Γιώργος Χατζηδάκης 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΡΙΑΣ ΑΓΓΕΛΗ 

-Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη και μεγάλωσε στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

-Τελείωσε με επιτυχία το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης αριστεύοντας στο μάθημα των μαθηματικών στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

-Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών με εισήγηση του οποίου συνεργάστηκε επί σειρά ετών με τη Μαθηματική Εταιρεία και το μαθηματικό περιοδικό «Μικρός Ευκλείδης».

-Δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής παιδείας από τα φοιτητικά της χρόνια, ενώ για πάνω από 20 χρόνια διευθύνει και διδάσκει από κοινού με την αδερφή της Γιώτα Αγγελή στην ιδιόκτητη επιχείρηση «Φροντιστήρια Αγγελή Ο.Ε.»

-Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εξελέγη πρώτη σε σταυρούς υποψήφια. Ανεξαρτοποιήθηκε και συντάχθηκε με την παράταξή μας, όπου ανέλαβε Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

-Το 2022 επιμελήθηκε το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ηλιούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: