ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το Μπ(ΕΝΑΚ) έκανε την μεγάλη ανατροπή -όβερ!

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Το Μπ(ΕΝΑΚ) έκανε την μεγάλη ανατροπή -όβερ!

 


Τον πήραν από το χέρι και τον οδήγησαν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών! Ο λόγος για το ΕΝΑΚ που στα  τέλη Αυγούστου (με το κλείσιμο των ψηφοδελτίων) ανακοίνωσε την συνεργασία του με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". Έως τότε ο επικεφαλής της παράταξης κος Στάθης Ψυρρόπουλος με την νέα του ομάδα παρόλο που έλιωσε τις σόλες του γυρίζοντας με τα νέα παιδιά υποψηφίους της παράταξής του,  κάθε γειτονιά της πόλης δεν έδειχνε δυναμική δεύτερου γύρου. 

Χρειάζονταν ο Δημήτρης Πανταζόπουλος , ο Γιώργος Μπενάς και ο Γιάννης Πούλος για να οδηγήσουν ένα πελαγωμένο νεαρό που είχε δεχθεί (και μάλλον θα δεχθεί και άλλα "χτυπήματα") σε μια ΝΙΚΗ που ουδείς ακόμα και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της παράταξης του ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ. 

Εάν την άλλη Κυριακή το ΕΝΑΚ πετύχει το δύο στα δύο , τότε ακολουθείστε τους στοιχηματικά για να κονομήσετε. Είναι εξπέρ των ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ και ως γνήσιοι ΠΑΣΟΚΟΙ ξέρουν να δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα ώστε οι πολλοί να τους ακολουθήσουν! 

Τον δρόμο για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ έστρωσαν  με τις κατηγορίες τους εναντίον της διοίκησης ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης,  αλλά τις θέσεις ευθύνης θα καρπωθούν όσοι γνωρίζουν πως θα καθοδηγήσουν την δικαιολογημένη αγανάκτηση για την απραξία της νυν διοίκησης στο δικό τους "μαντρί",  το οποίο όπως και όλα τα άλλα είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ! 

Για τα της κεντροδεξιάς δεν θα σας γράψουμε τίποτα,  μόνο θα σας τονίσουμε πως έτσι όπως πάει το πράγμα ακόμα και ο Μπουγάς μπορεί να ονειρεύεται δημαρχιακή καρέκλα αλλά όχι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ υποψήφιοι δήμαρχοι , παρόλο που το πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι βαθύ ΓΑΛΑΖΙΟ. 

Οι τρεις της φωτογραφίας είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές μιας ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που εάν ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή θα μας κάνει να τους ακολουθούμε μπας και βγάλουμε και εμείς κανένα φράγκο αφού ό,τι και εάν σας λένε για εμάς παραμένουμε κόντρα στα ίδια τα συμφέροντά μας , ΣΤΑΘΕΡΑ προσηλωμένοι σε συγκεκριμένες ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ. 

Δεν γνωρίζουμε πόσους τόνους λάσπης θα ρίξουν τις επόμενες επτά μέρες ΟΣΟΙ δεν έχουν βγάλει ΜΙΣΟ θέμα με στοιχεία όλο το προηγούμενο διάστημα, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως για ακόμη μια φορά οι συνδημότες μας ψήφισαν με αντανακλαστικά τα οποία απέκτησαν στη λογική ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ! 

Έτσι θα πάνε και στις προσεχείς κάλπες και εμείς που το 2019 πήγαμε ΚΟΝΤΡΑ στο ρεύμα δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να πούμε στους συνδημότες μας τι να πράξουν! 

Με την συνείδηση που έχουν ή δεν έχουν,  ας πάνε στις κάλπες και ας επιλέξουν τον λιγότερο κακό εάν βέβαια κατανοούν ποιος είναι! 

Σε κάθε περίπτωση συγχαρητήρια από εμάς στους πολιτικούς μας αντιπάλους,  στον Στάθη Ψυρρόπουλο και την ομάδα του,  που έτρεξε και κατάφερε να πείσει τους περισσότερους πως έχουν τις λύσεις για τα προβλήματά μας. 

Ούτε εκτίμηση έχουμε,  ούτε διάθεση για άλλες αναλύσεις.  Να δούμε τώρα πως θα πείσουν δημότες που έδειξαν με την ψήφο τους την δυσαρέσκειά τους στην παρούσα διοίκηση να στηρίξουν έναν δήμαρχο που θα ξεφυλλίζει το ημερολόγιο της "συλλογικότητας" "Οι Ηλιουπολίτισσες" μαζί με τις περισσότερες από αυτές που ευτυχώς για την πόλη έμειναν,  εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Αυτές που μπήκαν θα μας δικαιώσουν με την ΑΧΡΗΣΤΙΑ τους,  και θα επιβεβαιώσουν πως είναι μόνο για τα χρήματα και δεν ενδιαφέρονται για την πόλη μας. 

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα είναι τελευταία του ως δήμαρχος θεωρούμε πρέπον η απερχόμενη διοίκηση  να τιμήσει αυτές που αποδεδειγμένα πλέον τον έστειλαν πρόωρα σπίτι του. 

Όποιος έχει την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως μπορεί μέσα σε μια εβδομάδα να διαχειριστεί δυσαρέσκεια τεσσάρων ετών απλώς κοροϊδεύει τον εαυτό του! 

Τελικά δεν υπήρχαν Γκαίμπελς του διαδικτύου αλλά τοπικά ΜΜΕ που έδειχναν μια εικόνα πραγματική που οδηγεί και την νυν διοίκηση σε πρόωρη "αποστράτευση".  

Για την στάση που θα κρατήσουμε ως τοπικό ΜΜΕ στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ , όσοι μας διαβάζετε μέσα από εδώ . 

Ευχόμαστε τέλος , το παραμύθι της υπερκομματικής ψήφου να σταματήσει γιατί οδηγεί σε καταστάσεις που σίγουρα δεν είναι για το καλό της πόλης μας! 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: