ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καμία αντίδραση από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης για το διαφημιστικό σποτάκι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης!

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Καμία αντίδραση από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης για το διαφημιστικό σποτάκι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης!

Δεν είδαμε καμία αντίδραση από ΚΑΜΙΑ από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας για το προεκλογικό σποτάκι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης κάτι που μας δείχνει πόσο σέβονται την Αστική Δημοκρατία! Όσο συνεχίζεται η διατήρηση ΜΥΘΩΝ για την πόλη μας από όσους έζησαν μια 12ετια που στην πόλη μας δεν έγινε ΚΑΝΕΝΑ έργο , και μπήκαν οι βάσεις για μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που ακόμα μας ταλαιπωρεί μην αναμένουν κάποιοι πως θα δούμε και πάλι στην πόλη μας κεντροδεξιό δήμαρχο. Η ΑΝΟΧΗ τους και μέσα στα δημοτικά συμβούλια οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο να ξαναζήσουμε εποχές που μέσα στα δημοτικά συμβούλια έπαιζαν καρεκλιές κόκκινοι και μαύροι φασίστες!

Δεν προβληματίζει κανέναν πως στο δήμο μας οι κομμουνιστές έχουν διπλάσιο ποσοστό σύμφωνα με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές από τον μέσο όρο του ΚΚΕ ανά την Ελλάδα προφανέστατα επειδή ελάχιστα ενδιαφέρονται για θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: