ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θάνος Κατσώνης: Σας ευχαριστώ όλες και όλους

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Θάνος Κατσώνης: Σας ευχαριστώ όλες και όλους


Σας ευχαριστώ όλους και όλες, μέσα από την καρδιά μου, για την παρουσία σας στη συνάντησή μας στο Ψήνω και Μεθώ.
Τα χαμόγελα και οι ευχές, σας μας έδωσαν τεράστια θετική ενέργεια. Ευχαριστώ και όλους τους φίλους που δεν κατάφεραν να έρθουν, αλλά με τα συγκινητικά μηνύματα που έστειλαν, ήταν σαν ήταν κοντά μας.



Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης, για την παρουσία του και τις ωραίες συζητήσεις που έκανε με όλους.
 
Ευχαριστώ τους φίλους αντιδημάρχους και όλους τους άξιους συνυποψήφιους με την παράταξη της Νίκης «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη», που παραβρέθηκαν και ξεχωριστά τους υποψήφιους στην Περιφέρεια Αττικής, Ηλέκτρα Βισκαδουράκη Ilektra Viskadouraki με τον Γιάννη Σγουρό Γιάννης Σγουρός, Μιχάλη Τασούλα Μιχάλης Τασούλας και Κατερίνα Λουκάκη Katerina Loukaki με τον Γιώργο Ιωακειμίδη Γιώργος Ιωακειμίδης- Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και Τάσο Παναγιώταρη Tassos Panagiotaris με τον Νίκο Χαρδαλιά Νίκος Χαρδαλιάς.

Ήταν μια ωραία βραδιά, κατ’ επιλογή μας χωρίς τα «τυπικά» μιας προεκλογικής εκδήλωσης, χωρίς ομιλίες και χειροκροτήματα, αλλά με ευχάριστες συζητήσεις, αστεία και πειράγματα, σε μια φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ φίλων από όλα τα μήκη και τα πλάτη της πολιτικής, που ενδιαφερόμαστε για το κοινό μας μέλλον στην Ηλιούπολη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλό μου φίλο Νίκο Αρβανίτη Νικος Αρβανίτης για τη εξαιρετική φιλοξενία και περιποίηση στους 150 φίλους που με τίμησαν, από τις 7:00 μμ έως αργά το βράδυ.
Σας ευχαριστώ θερμά!!!

Θάνος Κατσώνης 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" 


Δεν υπάρχουν σχόλια: