ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωτογραφίες του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκου Χαρδαλιά με τον επικεφαλής και στελέχη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Φωτογραφίες του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκου Χαρδαλιά με τον επικεφαλής και στελέχη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

 


Για το ΛΑΘΟΣ μήνυμα που πέρασε ο κος Χαρδαλιάς κατά την χθεσινή του επίσκεψη στην πόλη μας τα γράψαμε χθες ( κάνε κλικ εδώ) . Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια σειρά φωτογραφιών του με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" εάν και ήδη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με φωτογραφίες του με τους πάντες στην λογική ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΧΡΩΜΑΤΑ τείνει να επικρατήσει . 







Και η καλύτερη φωτογραφία σύμφωνα με όσους θα κινηθούν και σε αυτές τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές πάνω από κόμματα και χρώματα είναι αυτή που δημοσιεύσαμε χθες και που οδήγησε σε μια ωραιότατη ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δημοτική παράταξη που κατέκρινε την τόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Δεν είμαστε κομμουνιστές αλλά σίγουρα το γεγονός πως μαζεύτηκαν ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ μαζί μη κρατώντας διαχωριστικές γραμμές δεκαετιών σημαίνει πολλά σε όσους έχουν ακόμα κριτική σκέψη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: