ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατάμεστο το Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης στην προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής ( Κεντρικός Τομέας ) κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου (Φωτογραφίες- βίντεο)

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Κατάμεστο το Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης στην προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής ( Κεντρικός Τομέας ) κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου (Φωτογραφίες- βίντεο)


Μικρές αποδείχθηκαν οι δύο αίθουσες του δημοτικού αναψυκτήριου της πόλης μας για να χωρέσουν τους φίλους του κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και  τους εκατοντάδες  συνδημότες διαφορετικών κομματικών πεποιθήσεων. 


Ο Παρασκευάς τους "ένωσε" , και στην ομιλία του τόνισε πως για το καλό της πόλης μας και της Περιφέρειας Αττικής  πρέπει να συστρατευθούν όλες και όλοι πάνω από κόμματα και χρώματα.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κος Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κος Τάσος Γαϊτάνης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ  κος Τάκης Θεοδωρικάκος ( που προλόγισε την ομιλία, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον κ. Γιαννόπουλο) , ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Αναγνώστου ( που επίσης πήρε τον λόγο και μίλησε για τον άνθρωπο της αυτοδιοίκησης και συνεργάτη του στην μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας,  Παρασκευά) , ο πρώην ευρωβουλευτής και πάντα ενεργός με τα κοινά της πόλης μας κ. Κώστας Πουπάκης ( που επίσης μίλησε για τον φίλο του και συναγωνιστή Παρασκευά) επικεφαλής τριών δημοτικών παρατάξεων ( Ευσταθίου- Αραμπατζής - Ευαγγέλου) , ο πρώην Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιάννης Πούλος , η πρώην Αντιδήμαρχος κ. Καίτη Χωματά,  οι Αντιδήμαρχοι Σταύρος Γεωργάκης και Γιάννης Αντζινάς , ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα κος Μίλτος Μπαντής ( μου μίλησε για τον αγωνιστή της παράταξης Παρασκευά) , η πρώην βουλευτής κ. Ιωάννα  Γκελεστάθη , ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Μπάμπης Κολιοφώτης, πλήθος δημοτικών συμβούλων από όλες σχεδόν τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης και κυρίως πολύς κόσμος που αγαπάει τον "δικό" του Παρασκευά και με την  παρουσία  του στην χθεσινή εκδήλωση έστειλε το μήνυμα πως θα είναι αποφασισμένος να στείλει τον συνδημότη μας στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής , για να έχει μέσα σε αυτό την δική του ΦΩΝΗ. 

Δύο συνυποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αττικής με τον συνδυασμό του κ. Χαρδαλιά ο Βυρωνιώτης γιατρός Χρήστος Γώγος και ο συνδημότης μας κος Τάσος Παναγιώταρης ήταν εκεί για να μοιραστούν μαζί του το μήνυμα ΝΙΚΗΣ στον  συνδυασμό "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ" που έστειλε ο Ηλιουπολίτικος λαός. 


Τα συγκινητικά λόγια του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλος που έκαναν και τον κ. Γιαννόπουλο να βουρκώσει , ήταν κάτι που σίγουρα σημάδεψε την χθεσινή μεγαλειώδη εκδήλωση την οποία παρουσίασε το μέλος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Από την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης παραβρέθηκαν επίσης ο ταμίας της κος Γιάννης Λαμπαδάκης , και τα μέλη της Μιχάλης Κουρής ( που είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ) , Ευαγγελία Καμπερίδου, και ο Παναγιώτης Πάσχος. 

Θα έχουμε να λέμε πως πήγαμε στην μεγαλύτερη συγκέντρωση υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής που συνέβη σε αυτή την προεκλογική περίοδο στην πόλη μας , σας βάζουμε μερικές μόνο από τις φωτογραφίες που έχουμε από την συγκεκριμένη εκδήλωση αφού ευχηθούμε στον κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο και στον συνδυασμό "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ" στον οποίο συμμετέχει  ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!































Φυσικά και η προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής (Κεντρικός Τομέας )  κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου έβγαλε ειδήσεις για την πόλη μας , αλλά αυτά τα αφήνουμε για τις δύο επόμενες αναρτήσεις που θα είναι πιο κοντά στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για να σας υπενθυμίσουμε πως τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς που έχετε πρέπει ΟΛΕΣ οι Ηλιουπολίτισσες και ΟΛΟΙ οι Ηλιουπολίτες να τον  δώσετε σε έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα αγαπάει την πόλη μας. Πρέπει μέσα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής να έχουμε την ΔΙΚΗ μας ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ. Τελειώνουμε την πρώτη μας ανάρτηση με βίντεο του κ. Τάκη Θεοδωρικάκου που προλόγισε την ομιλία του κ. Παρασκευά Γιαννόπουλου. 




Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: