ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φασίστες βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Δημήτρη Ευαγγέλου

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Φασίστες βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Δημήτρη Ευαγγέλου

 


Η εικόνα μιλάει από μόνη της . Δείχνει πως κάποιοι φασίστες έριξαν πράσινη μπογιά έξω από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Δημήτρη Ευαγγέλου. 

Ελπίζουμε να είχαν προνοήσει για κάμερες ασφαλείας,  για να μπορέσει και η ΕΛ.ΑΣ να έχει οπτικό υλικό για να εντοπίσει τους δράστες της επίθεσης σε μια πόλη που έτσι και αλλιώς η παραβατικότητα αυξάνεται καθημερινά και το τοπικό αστυνομικό τμήμα δεν καταγράφει ιδιαίτερες επιτυχίες στην πάταξή της. 

Σε κάθε περίπτωση ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ απερίφραστα την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ αυτή επίθεση και ευχόμαστε σύντομα να συλληφθούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης. 

Με δεδομένα όσα έχουμε δει σε αυτή την πόλη το θεωρούμε ΑΠΙΘΑΝΟ αλλά εμείς θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε για κάμερες ΠΑΝΤΟΥ αφού και με αυτό το υλικό το τοπικό αστυνομικό τμήμα δεν δείχνει να έχει και καμία ιδιαίτερη επιτυχία. 

Δεν μας έχει ενημερώσει και ο ΕΣΗ τι απέγινε τελικά με την επίθεση στον πρόεδρό του κ. Θανάση Μπίρλη που ήταν ένα σοβαρό περιστατικό για το οποίο δεν είχαμε σύλληψη του δράστη σε ένα σημείο όπου ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν ΚΑΜΕΡΕΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: