ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Τι δείχνουν οι "Στοιχηματικές" για τον δήμο Ηλιούπολης - Ποιοι τζογάρουν και ρίχνουν τα ποσοστά του νυν δημάρχου ενώ δεν βλέπουν κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο στον δεύτερο γύρο!

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Τι δείχνουν οι "Στοιχηματικές" για τον δήμο Ηλιούπολης - Ποιοι τζογάρουν και ρίχνουν τα ποσοστά του νυν δημάρχου ενώ δεν βλέπουν κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο στον δεύτερο γύρο!

 


Μπαίνοντας στο site της μεγαλύτερης στοιχηματικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στην χώρα μας ( έχει αγοράσει ακόμα και τον πάλαι ποτέ κραταιό  opap ) βλέπεις πως για την πόλη μας "χρίζουν" επόμενο δήμαρχο τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη! 

Η στοιχηματική εταιρία που έπεσε έξω το 2019 ( τελικά βγήκε ο τρίτος που είχαν δώσει στη σειρά!) δεν βλέπει κεντροδεξιό δήμαρχο σε κάθε περίπτωση ενώ χρίζει ως φαβορί τον νυν αποτυχημένο! 

Στην Περιφέρεια Αττικής βλέπει τον Νίκο Χαρδαλιά επόμενο Περιφερειάρχη 


Και σε μια σειρά όμορων δήμων μας πάει με τα ακλόνητα φαβορί δηλαδή Γιώργο Παπανικολάου στη Γλυφάδα, Ανδρέα Κονδύλη στον Άλιμο και Γιάννη Κωνσταντάτο στο Ελληνικό- Αργυρούπολη. 

Κανένας από τους προαναφερόμενους δημάρχους δεν έχει τόσα λεφτά για να "δωροδοκήσει" μια εταιρία που τζιράρει καθημερινά χιλιάδες ευρώ και που τα κέρδη της αυξήθηκαν την τελευταία 10ετία τότε που οι περισσότεροι αντιμετώπισαν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. 

Σίγουρα η εταιρία δεν θα πληρώσει απόδοση 50 άρα δήμαρχο τον κ. Σόφη δεν θα δούμε. Όμως αποδόσεις ακόμα και του 10 μπορεί να πληρωθούν αφού οι παίχτες συνηθίζουν να ποντάρουν στα φαβορί! 

Ελάχιστα μας προβληματίζει ως τοπικό ΜΜΕ πως δεν βλέπει η εταιρία κανέναν από τους "ανεξάρτητους" της κεντροδεξιάς στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών αλλά σίγουρα θα προτιμούσαμε να βλέπει γιατί σε μια πόλη που η συντριπτική πλειοψηφία "τζογάρει" δύσκολα θα μπορούσε να πείσει ο οιοσδήποτε πως οι στοιχηματικές εταιρίες ( εμείς αναφέραμε αυτή , υπάρχουν και άλλες με αντίστοιχα μικρά ποσοστά για τον νυν δήμαρχο και καμία δεν βλέπει ΔΕΞΙΟ δήμαρχο) παίζουν το "παιχνίδι" του Γιώργου Χατζηδάκη που στα πρακτορεία της πόλης μας δεν έχει και καμία απήχηση αφού μάλλον δεν πιστεύει πως είναι τυχερός ή δεν έχει ανάγκη το "εύκολο κέρδος". 

 Σε 6 μέρες από σήμερα θα γνωρίζουμε εάν οι στοιχηματικές έπεσαν και πάλι έξω όπως το 2019 και εάν κάποιος που βρίσκεται όχι μέσα στην πρώτη δυάδα των επικρατέστερων θα έχει τύχη να γίνει ο επόμενος δήμαρχος στην πόλη μας. 

Για όσους είναι προληπτικοί ή κυνηγούν στο να επαναληφθεί το  "θαύμα" του 2019 που βγήκε ο τρίτος να τονίσουμε πως φέτος η εταιρία δίνει τρίτο τον κ. Δημήτρη Ευαγγέλου που πληρώνει απόδοση 8. Δηλαδή με 20 ευρώ μπορεί κάποιος να πάρει 160 ευρώ! 

Δεν σας προτείνουμε να τζογάρετε βέβαια σε μια τέτοια επιλογή αφού και πιο ελκυστική απόδοση και πιο πιθανό είναι μετά από 13 χρόνια η πόλη μας να έχει και πάλι κεντροδεξιό δήμαρχο άρα με απόδοση 10 ο κος Τάσος Ευσταθίου και πληρώνει καλύτερα και για εμάς τους ΔΕΞΙΟΥΣ είναι η καλύτερη επιλογή! Την είχαμε παίξει στο 8,5 και έως την Παρασκευή θα ρίξουμε μερικά ευρώ ακόμα αφού για εμάς αποτελεί όχι μόνο μια ελκυστική επιλογή αλλά η ιδανική λύση από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που έχουμε ως κεντροδεξιοί να επιλέξουμε. Μετά την σημερινή μέρα και όπως όλα δείχνουν κάποια από τις δημοτικές παρατάξεις θα ρίξει στο διαδίκτυο δημοσκόπηση που την παρουσιάζει μέσα στη δυάδα του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών της πόλης μας. Ακούσαμε για μια δημοσκόπηση που δεν έχουμε τα στοιχεία της και αναμένουμε να την ρίξουν για να μπορέσουμε και εμείς όχι να αλλάξουμε επιλογή αλλά να τοποθετηθούμε για το πόσο αξιόπιστη είναι! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: