ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενδιαφέρουσα η συνέντευξη που παραχώρησε ο "Χατζησυριζάκης" στην Γωγώ Τσακογιάννη

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Ενδιαφέρουσα η συνέντευξη που παραχώρησε ο "Χατζησυριζάκης" στην Γωγώ Τσακογιάννη

 


Στις "εύκολες" δικές μας ερωτήσεις δεν θα απαντήσει παρά μόνο μετά τις δημοτικές εκλογές. Στις "δύσκολες" της "συλλογικότητας" που αναδείχτηκε μέσα στα χρόνια της δικής του διοίκησης ήταν όλο χαμόγελα. 

Ο λόγος για τον απερχόμενο δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη που θεωρεί λογικό πως με 44% ΔΕΞΙΑ στην πόλη θα εκλεγεί εκ νέου δήμαρχος! Μάλλον υπολογίζει λάθος αφού η κεντροδεξιά της πόλης ενωμένοι στο ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ μέτωπο όσο ποτέ άλλοτε ετοιμάζετε να τον στείλει σπίτι του γιατί εκεί ομονοεί στο να βγει ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ δήμαρχος δεν το έχουν! 


Τι μας είπε λοιπόν ο δήμαρχος για τις "αλληλέγγυες" ;




Τα τονισμένα με κίτρινο χρώμα  (bold)   δικά τους και εμείς κλείνουμε τονίζοντας πως ΑΥΤΟΣ ο δήμαρχος πρέπει και θα φύγει την 1/1/2024 αφού δεν μπορεί να διακρίνει την αλληλεγγύη από τα μεροκάματα! 

Όλη η συνέντευξη του απερχόμενου δημάρχου στο magapo.gr  την οποία βάζουμε και με ενεργό url για να μην λένε οι "αλληλέγγυες" πως τους κλέβουμε θέματα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: