ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αργήσανε αλλά τα "βρήκανε" για το "καλό" των τετράποδων αλλά σίγουρα το δικό τους!

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Αργήσανε αλλά τα "βρήκανε" για το "καλό" των τετράποδων αλλά σίγουρα το δικό τους!



Δεν σχολιάζουμε καν , άλλωστε τις απόψεις μας τις έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές. Το βάζουμε για να το δουν οι ζωόφιλοι της πόλης μας που είναι πολλοί και να τρέξουν να ψηφίσουν όσες και όσους έχουν κάνει επάγγελμά τους εκτός από την "αλληλεγγύη" και την "φιλοζωία'. Στειρώστε καμία γάτα ακόμα αφού μπορείτε , αλλά μην αποζητάτε να απαξιώσετε την πιο ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ της πόλης , που καταδεικνύει την ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σας.

Δεν θα περάσουμε ταμείο για την "δωρεάν διαφήμιση" γιατί εμείς δεν είμαστε πολιτικοί που συγχρωτίζονται με τον οιοδήποτε για μερικές ψήφους! Άλλωστε η φιλοζωία στην πόλη μας είχε πάντα και κόμμα και χρώμα απλώς κάποιοι το κατάλαβαν αργά! Ψηφίστε Σιγάλα παιδιά εκτός από Αποστόλη ασχολείται περισσότερα χρόνια με αδέσποτα η ΖΕΗ πάντα είναι πάνω από χρώματα και κόμματα όταν μαζεύει τα λεφτά σας στα Bazaar αλλά τα μέλη της έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ έστω και την μαϊμού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: