ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κυρίαρχος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πολιτικό σκηνικό μετά και τα αποτελέσματα των Περιφερειακών και δημοτικών εκλογών!

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Κυρίαρχος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πολιτικό σκηνικό μετά και τα αποτελέσματα των Περιφερειακών και δημοτικών εκλογών!

 


Η εύκολη επικράτηση Χαρδαλιά στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας επιβεβαιώνει την ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Μητσοτάκη σε ένα πολιτικό σκηνικό στο οποίο ο ίδιος δεν έχει αντίπαλο. 

Μπορεί κάθε λογής ΦΑΣΙΣΤΑΣ να έλεγε το κοντό του και το μακρύ του για τον κ. Χαρδαλιά όμως οι πολλοί τον υπερψήφισαν και του χάρισαν θέση ευθύνης.

Τα πολιτικά συμπεράσματα που βγήκαν είναι πως προς το παρόν η ΝΔ δεν κινδυνεύει ούτε από τα δεξιά της αφού και εκεί υπάρχει πολυδιάσπαση σχηματισμών που αυτοαποκαλούνται "πατριωτικοί" ενώ στην ουσία πρόκειται για "σεσημασμένους" Φασίστες με επικίνδυνες θέσεις για τα εθνικά μας θέματα που έτσι και υιοθετηθούν θα οδηγήσουν σε νέες εθνικές τραγωδίες. 

Η ΝΔ εξακολουθεί και διαθέτει στις τάξεις της όλους όσους σκέπτονται εθνικά και σε όλα τα θέματα που ανακύπτουν ( πόλεμος στη Γάζα) στέκεται θαρραλέα στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

Παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και παρά την αποτυχία της να εκσυγχρονίσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ όπως αποκαλούμε εμείς έναν κρατικό μηχανισμό που αδυνατεί να μας "σώσει" αφού κύριο μέλημά του είναι η δική του "διάσωση" θεωρούμε πως ελλείψει αντιπολίτευσης οι μέρες του Μητσοτάκη σε θέσεις ευθύνης θα υπερβούν και την τετραετία της νέας του θητείας ως πρωθυπουργός. 

Αυτοί που φώναζαν "Μητσοτάκη γαμι@σαι" θα πρέπει να έχουν ήδη αντιληφθεί πως με λαϊκίστικά συνθήματα και χωρίς ενναλακτικό σχέδιο θα παραμένουν απλώς γραφικοί "Κασσελάκηδες". 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: