ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαχόμενη Ηλιούπολη: Καμία ψήφος σε επίδοξο διαχειριστή της μιζέριας μας, ούτε στον Ψυρόπουλο, ούτε στον Χατζηδάκη στον δεύτερο γύρο

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Μαχόμενη Ηλιούπολη: Καμία ψήφος σε επίδοξο διαχειριστή της μιζέριας μας, ούτε στον Ψυρόπουλο, ούτε στον Χατζηδάκη στον δεύτερο γύρο





Χαιρετίζουμε τους/τις εκατοντάδες συμπολίτες/ισσές που μας στήριξαν με την ψήφο τους, επιβεβαιώνοντας πως η ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη δεν είναι περαστική από την Ηλιούπολη.
Ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών και στον δήμο μας χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη αποχή, αποκαλυπτική της απογοήτευσης των πολιτών, αλλά και τάσεων απόσυρσης και ιδιώτευσης. Νικήτρια βγήκε η αποχή, με τον έναν στους δύο ψηφοφόρους να μην πηγαίνει στην κάλπη.

Η Μαχόμενη Ηλιούπολη έδωσε την μάχη των εκλογών πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα των πλαστικών χαμόγελων, των ιλουστρασιόν υποσχέσεων, των επιχειρηματικών συνδυασμών, που στηρίζουν την κυρίαρχη πολιτική και την κυβέρνηση.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες,είχαμε μια ελαφριά ποσοστιαία άνοδο σε σχέση με το 2019, λαμβάνοντας 2,22% και 650 ψήφους. Είχαμε ανώτερους στόχους, αλλά είναι το αντιδημοκρατικό νομικό πλαίσιο, που η κυβέρνηση της ΝΔ επέβαλλε, που μάς αποκλείει από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Είναι βαθιά γελασμένοι όμως όσοι νομίζουν πως θα μας αποκλείσουν ή θα μας αποθαρρύνουν από την πολιτική και κινηματική παρέμβαση στην Ηλιούπολη. Η Μαχόμενη Ηλιούπολη θα είναι συνεπής στη μόνη υπόσχεση που έδωσε: Θα είναι δίπλα και μέσα σε κάθε σκίρτημα αγώνα, αλλά πρωτοπόρα στην πάλη για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Όσον αφορά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Ηλιούπολη η ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη δεν έχει διλήμματα.

Καμία ψήφος σε επίδοξο διαχειριστή της μιζέριας μας, ούτε στον Ψυρόπουλο, ούτε στον Χατζηδάκη στον δεύτερο γύρο.

Η ελπίδα βρίσκεται στον τρίτο γύρο των μαζικών αγώνων. Εκεί θα βρεθούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: