ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου σε σχόλιο του αποκαλεί αφορισμένο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά!

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου σε σχόλιο του αποκαλεί αφορισμένο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά!

 


Σε επικριτική ανάρτηση του κ. Δημήτρη Σταματόπουλου ( ο καθένας έχει την άποψή του για τον οιοδήποτε πολιτικό) ο Αρχιμανδρίτης της Αγίας Μαρίνας Σεραφείμ Δημητρίου σχολιάζει θεωρώντας πως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είναι αφορισμένος! 

Ο "αφορισμός" του έγινε από τον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας και υποστηρικτή  της Χρυσής Αυγής και δεν έχει καμία ισχύ αφού η Ιερά Σύνοδο είχε βγάλει και ειδική ανακοίνωση για το θέμα "αφορίζοντας"  ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ και ανάξιους κληρικούς που εκπροσωπούν μία ισχνή μειοψηφία στο σώμα των Ελλήνων Κληρικών. 




Όμως ο πατέρας Σεραφείμ συνεχίζει την "επανάστασή" του που θα αποτύχει όπως και στις βουλευτικές εκλογές αφού οι ΠΙΣΤΟΙ δεν συμμερίζονται πατριδοκάπηλες ανησυχίες και δεν έχουν ως ινδάλματά τους ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ! 




Πάντως καλύτερα να προσκυνάς έναν "αφορισμένο" , παρά έναν με απόψεις που σίγουρα δεν συνάδουν με πίστη στην κοινοβουλευτική μας δημοκρατία , η οποία απαξιώνεται από έναν λόγο που θυμίζει ΜΕΣΑΙΩΝΑ! 

Ελπίζουμε να μην μας αφορίσει ο καλοκάγαθος ιερές εάν και ως Κεφαλλονίτες θα του απαντήσουμε όπως απάντησε τον δικό του αφορισμό ο αείμνηστος Ανδρέας Λασκαράτος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: