ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάνω από κόμματα και χρώματα για το "καλό" της πόλης σε μια λογική που εμείς τουλάχιστον δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε!

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Πάνω από κόμματα και χρώματα για το "καλό" της πόλης σε μια λογική που εμείς τουλάχιστον δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε!

 


Από την σημερινή επιτυχημένη προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Βαγγέλη Κεφαλά η παραπάνω  φωτογραφία. 

Δεν πήγαμε στην εκδήλωση εάν και εμείς θα μπορούσαμε λόγο της ιδιότητας μας να παραστούμε για να σας ενημερώσουμε. Και επειδή μπήκαμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε την παραπάνω φωτογραφία ( ελπίζουμε ο κος Κεφαλάς να δώσει το παρών στην αυριανή εκδήλωση του κ. Γιαννόπουλου για να "καλύψει" τα κενά όσων με αυτές τις φωτογραφίες δεν συμφωνούν) θα βάλουμε και 5-6 φωτογραφίες  από την εκδήλωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου που έτσι και αλλιώς συμπαθούμε , και δεν μας έχει προβληματίσει ποτέ , έστω και εάν δεν τον προβάλλαμε όπως και πολλούς άλλους θεωρώντας πως και στην τοπική αυτοδιοίκηση υπάρχουν ιδεολογίες , κόμματα και χρώματα! 

Εάν δεν υπάρχουν πιο έμπειρος και ΚΑΘΑΡΟΣ αυτοδιοικητικός δείχνει από την πορεία του ο κος Γιώργος Ιωακειμίδης μήπως κάποιοι θέλουν με τις συμπεριφορές τους να μας "αναγκάσουν" να τον ψηφίσουμε; 

Αυτά και καλή προσωπική επιτυχία και στους δύο για να είμαστε και εμείς στο κλίμα της εποχής που θέλει να ψηφίζουμε Χαρδαλιά για Περιφερειάρχη και Κωνσταντάτους, Κονδύληδες και Χατζηδάκηδες, Ψυρρόπουλους  για δημάρχους! 










Δεν υπάρχουν σχόλια: