ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημήτρης Ευαγγέλου: Για εμάς η τρίτη θέση στις προτιμήσεις των Ηλιουπολιτών λογίζεται ως νίκη ......

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Δημήτρης Ευαγγέλου: Για εμάς η τρίτη θέση στις προτιμήσεις των Ηλιουπολιτών λογίζεται ως νίκη ......


Πριν από 10 μήνες, όταν δημιουργήσαμε τη δημοτική παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» είχαμε στο νου μας μόνο έναν στόχο: Να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των γειτόνων μας, των ανθρώπων με τους οποίους ανταλλάσσουμε καθημερινά μια καλημέρα, των συμπολιτών μας.
Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε πολλά. Για εμάς, η τρίτη θέση στις προτιμήσεις των Ηλιουπολιτών λογίζεται ως νίκη μας και μας γεμίζει ευθύνη, για την υπεράσπιση του συμφέροντος των συμπολιτών μας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Η Φωτεινή Πόλη θα βρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο με σθεναρή παρουσία, τεκμηριωμένη αντιπολίτευση και προτάσεις. Πυξίδα μας θα είναι η φωνή της Ηλιουπολίτισσας και του Ηλιουπολίτη και οι ανάγκες τους.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους και σε όλες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στην κάλπη και να τους διαβεβαιώσω πως θα επιβεβαιώσουμε τη στήριξή τους στην πράξη.

Δημήτρης Ευαγγέλου 
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Φωτεινή πόλη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: