ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τα έβαλαν με τον κ. Ευαγγέλου οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που δεν έχουν δει σε δύο διαδοχικές αναμετρήσεις που συμμετείχαν δεύτερο γύρο και πάνε για τρίτη!

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Τα έβαλαν με τον κ. Ευαγγέλου οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που δεν έχουν δει σε δύο διαδοχικές αναμετρήσεις που συμμετείχαν δεύτερο γύρο και πάνε για τρίτη!

 


Από το κακό στο χειρότερο το ΠΑΝΕ οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ και ο ιδιοκτήτης του site,  αφού αντί να ασχοληθούν με τα χάλια της δημοτικής  παράταξης την οποία υποστηρίζουν προσπαθούν να σας πείσουν πως θα είναι αποτυχία που η "Φωτεινή πόλη" του κ. Ευαγγέλου σύμφωνα με αυτούς δεν θα είναι στον δεύτερο γύρο .


Παράλληλα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που φιλοξενούν στην διαδικτυακή τους ομάδα στο FACEBOOK "Ενεργοί Πολίτες Ηλιούπολης"  προωθούν εκτός από τον διάχυτο φασισμό τους και  την κουλτούρα του βιασμού σε σχόλιο τους που απευθύνεται στον επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Φωτεινή πόλη" κ. Δημήτρη Ευαγγέλου με αποτέλεσμα την δίκαιη αγανάκτηση της παράταξης που θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του τρολ ! 


Οι "ΈΙΜΑΙ ΕΔΩ" και οι "Ηλιουπολίτισσες" δεν έχουν δει ακόμα φαίνεται το μέλος της ομάδας τους που προωθεί την κουλτούρα του βιασμού. Φανταζόμαστε πως θα το δουν και θα το διαγράψουν μαζί με την πρώην Χρυσαυγίτισσα που ακόμα φιλοξενούν ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: