ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η "δημοκρατική" Ηλιούπολη σε μια φωτογραφία

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Η "δημοκρατική" Ηλιούπολη σε μια φωτογραφία

 


Συνέντευξη του νυν δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη στο ilioupolinews.gr με φόντο έναν δοτό δήμαρχο της χούντας και έναν κομμουνιστή δήμαρχο! 

Η Ιστορία της πόλης που καυχιέται για τους "δημοκρατικούς" της αγώνες με το σήμερα να φαντάζει παράδεισος με όσα έχουμε περάσει. Άλλωστε τοπικά ΜΜΕ έχουμε την τελευταία 20ετια σε βαθμό επαρκή ώστε να ενημερώνονται ακόμα και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΠΟΛΗΣ μας. 

Με δεδομένη την ΠΡΩΤΙΑ της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" στις κάλπες της Κυριακής αναζητείται η δεύτερη δημοτική παράταξη που θα μπει μαζί της στον δεύτερο γύρο. 

Οι "αγανακτισμένοι" συνδημότες μας θα έχουν πολύ θλίψη με το κλείσιμο της κάλπης,  και την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων αφού το αφήγημά τους θα καταρρεύσει. 

Το παραμύθι της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ οδηγεί σε μια ακόμα ΗΤΤΑ,  όσων δεν είχαν το θάρρος προεκλογικά να διαλύσουν ΜΥΘΟΥΣ που όσο διατηρούνται θα βγαίνει ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ δήμαρχος στην πόλη μας. 

Φιλικό το τοπικό ΜΜΕ προς την διοίκηση  οδήγησε την συζήτηση σε θέματα που αντί να προβάλλονται ΑΡΝΗΤΙΚΑ θεωρούνται θετικά ,  για όσους μεθαύριο θα κληθούν να αποφασίσουν για τον επόμενο δήμαρχο της πόλης μας. Τον ίδιο δηλαδή  όπως τα περισσότερα στοιχεία δείχνουν. 

Η πανδημία και ο Μητσοτάκης , που δεν διορίζει και άλλους αργόσχολους δημοτικούς υπαλλήλους φταίνε για όλα!

Έτσι και υπήρχε υποψήφιος δήμαρχος που να έλεγε προεκλογικά πως θα  έδινε την δομή καθαριότητας  σε ιδιώτη , θα πέρναγε άνετα στον δεύτερο γύρο ως πρώτος . Ένα 30% όσων μας διαβάζουν και σίγουρα είναι συνδημότες μας και οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,  θέλουν να δοθεί η δομή σε ιδιώτη! 

Επειδή δεν υπάρχει τέτοιος υποψήφιος δήμαρχος,  Γιώργος Χατζηδάκης για άλλα πέντε χρόνια σε καρέκλα ευθύνης , αφού ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ  ενναλακτική για τα βασικά θέματα της πόλης δεν υπάρχει . 

Δείτε την συνέντευξη εδώ και επειδή διαβάζετε το συγκεκριμένο τοπικό ΜΜΕ πείτε μας εάν αυτή η συνέντευξη δεν αβαντάρει τον νυν δήμαρχο ή είναι η Ιδέα μας; 

Απάντησε ο δήμαρχος και στο θέμα της "υπερκοστολόγησης" για τον οδοφωτισμό  τώρα εάν κατάλαβαν τι είπε ...........

Αυτό που ξεκάθαρα είχαμε γράψει ήταν πως εμείς θέλαμε οδοφωτισμό με ΣΕΑ και φυσικά όσοι σταμάτησαν το έργο του οδοφωτισμού για εμάς έπραξαν λάθος . Η νέα μελέτη για εμάς είναι χειρότερη (για αυτό είναι και πιο φθηνή) και σίγουρα εάν η διοίκηση δεν άκουγε τους μονίμως διαμαρτυρόμενους θα είχαμε σήμερα οδοφωτισμό όπως θα είχαμε και νέο κοιμητήριο δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού εάν πάλι δεν είχαμε τις γνωστές ιδεοληψίες,  όσων για το "καλό" της πόλης χαϊδεύουν ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ και ονειρεύονται θέσεις ευθύνης, 

Όσο λιγότεροι δουν αυτή  την συνέντευξη τόσο το καλύτερο για εμάς που έτσι και αλλιώς γνωρίζουμε δύο μέρες πριν τις κάλπες πως ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ θα ηττηθεί , επειδή ακόμα δεν ήρθε η ώρα να πάρει την ρεβάνς του,  όπως φάνηκε και στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. 

Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για μεταφορά του ΚΥΤ Υμηττού είπε ορθά - κοφτά ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης και έδωσε ενναλακτική  ΛΥΣΗ για το νέο Κοιμητήριο. 

Καλή και μεγάλη συνέντευξη σε αντίθεση με το "ξεπέταγμα"  που έκανε το site στους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους. 

"Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" εμείς δεν ψηφίζουμε αλλά εάν γίνουμε πάνω από κόμματα και χρώματα θα το σκεφτόμασταν !  Εμείς δεν ήμαστε  ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ , αλλά βλέπουμε και μέσα στις κεντροδεξιές παρατάξεις να μας κουβαλάνε απολειφάδια της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και του πάλαι ποτέ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ και αναρωτιόμαστε εάν αύριο κάτσει η στραβή και κάποιοι από αυτούς εκλεγούν εμείς τι θα λέμε στους αναγνώστες μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: