ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Για "απερχόμενος" αρκετό κόσμο μάζεψε στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης!

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Για "απερχόμενος" αρκετό κόσμο μάζεψε στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση ο νυν δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης!

Τελικά υπάρχουν πολλοί που δεν συμφωνούν πως είναι ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε από την πόλη μας και συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Φλέμινγκ για τον επευφημήσουν και να τονίσουν την αποφασιστικότητά τους να του δώσουν ακόμα μια δημαρχιακή θητεία. 

Ο λόγος για τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη που όπως και εάν τους κουβάλησε πέτυχε να κερδίσει τις τελευταίες εντυπώσεις. Κατάμεστη μπορεί να μην ήταν η πλατεία όπως διαβάσαμε στο ilioupolinews.gr που βλέπει γεμάτες όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις μοιράζοντας ελπίδας ΝΙΚΗΣ σε όλους όμως με τέτοια συγκέντρωση απερχόμενο δεν τον λες. 

Τα τρολ του διαδικτύου που το έπαιζαν για τέσσερα χρόνια "αγανακτισμένοι" που διαμαρτύρονταν για οτιδήποτε έκανε και κυρίως δεν έκανε η παρούσα διοίκηση λειτούργησαν φαίνεται ΑΡΝΗΤΙΚΑ και οι υποστηρικτές του δημάρχου πήγαν να βροντοφωνάξουν πως για αυτούς είναι ένας καλός δήμαρχος! 

Για όλους τους υπόλοιπους που διασπάστηκαν σε 8 διαφορετικές παρατάξεις και διεκδικούν την θέση του "χαλίφη- δημάρχου" τα πράγματα τις επόμενες δύο μέρες θα είναι δύσκολα αφού έχουν δημιουργήσει προσδοκίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Με 44% κεντροδεξιά πως ένας ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ έχει βάσιμες ελπίδες επανεκλογής είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε ήδη προβληματίσει όσους ακόμα και την ύστατη στιγμή θεωρούν πως το "καθεστώς" θα πέσει ως ώριμο φρούτο και δεν ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ στα βασικά θέματα που αφορούν τους πολλούς. 

Σίγουροι πως ο νυν δήμαρχος θα είναι στον δεύτερο γύρο και πως η παράταξή του θα κερδίσει ΑΝΕΤΑ την πρωτιά στον πρώτο το ΜΟΝΟ που μπορούμε πλέον να παλέψουμε είναι να υπάρξει κεντροδεξιά επιλογή δημάρχου στον δεύτερο γύρο για να έχουμε λόγο και να πάμε να ψηφίσουμε ιδίως εάν ο Νίκος Χαρδαλιάς πάρει το 43% και γίνει από την πρώτη Κυριακή Περιφερειάρχης Αττικής! 

Μπορείτε να δείτε φωτορεπορτάζ από τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ της πόλης δεν θεωρούμε πως περιμένει κανείς από ένα κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ να σας δείξει τα πανηγύρια των υποστηρικτών του κ. Χατζηδάκη στέλνοντας ένα μήνυμα που για να ανατραπεί θα έπρεπε η αντιπολίτευση να ήταν ενωμένοι. 

Εδώ οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης όταν ρωτήθηκαν τι θα κάνουν την δεύτερη Κυριακή εάν οι ίδιοι μείνουν εκτός δεύτερου γύρου απέφυγαν να απαντήσουν! 

Τόσο αγριεμένοι είναι με την "κακοδιαχείρηση" της διοίκησης Χατζηδάκη , τόσο σίγουροι για την "ΔΙΑΦΘΟΡΑ" της που δεν είπαν πως θα ψηφίσουμε όποιον περάσει απέναντί του. 

Προφανώς και οι ίδιοι δεν θα ήθελαν η πόλη να βρεθεί με έναν χειρότερο δήμαρχο και επειδή βλέπουν τους αντιπάλους τους χειρότερους και από τον νυν δήμαρχο είπαν να το αποφύγουν. 

Όπως συνέβη και το 2019 και είχαμε για δήμαρχο τον Χατζηδάκη ΣΙΩΠΗΣΑΝ , και η δική τους σιωπή μεταφράστηκε από τα "πρόβατα" σαν έναυσμα μιας ανατροπής που μας πήγε από έναν κακό δήμαρχο σε έναν ακόμα χειρότερο. 

Ελπίζουμε να περάσει κεντροδεξιός δήμαρχος στον δεύτερο γύρο έτσι ώστε να μην χρειαστεί να επιλέξουμε από δύο ΠΑΣΟΚΟΥΣ για το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. 

Σε κάθε περίπτωση η παρουσία πολλών Νεοδημοκρατών στη χθεσινή συγκέντρωση μάλλον υποδηλώνει πως δυστυχώς για την πόλη μας το ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ και ΚΟΜΜΑΤΑ έγινε "καθεστώς" και ας τρέχουν τώρα οι βλαμμένοι που διαφήμιζαν αυτό το σλόγκαν να το μαζέψουν! 

Ο δήμος μας θα πρέπει να κινηθεί είτε ΔΕΞΙΑ είτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ και εάν δεν υπάρχει ουδείς να τον μετακινήσει προς τα ΔΕΞΙΑ μην ζητάτε από τους ψηφοφόρους να ανατρέψουν κάποιον με τον οποίο συμφωνείτε σε όλα τα βασικά θέματα για την πόλη μας. 

Ακούσαμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο από παντού μια ανάλαφρη αποδοχή μιας στρεβλής εικόνας που θέλει τους εργαζόμενους του δήμου μας να μην φταίνε για την οικτρή εικόνα σε ένα σωρό τομείς . 

Και αναρωτιόμαστε ποιον έπεισαν όταν του λένε πως με ανεπαρκείς και αδιάφορους εργαζομένους οι ίδιοι εάν εκλεγούν θα πετύχουν θαύματα! 

Περιμένουμε αυτούς που δεν είχαν ούτε διακόσια άτομα στην πλατεία Ανεξαρτησίας να βγουν αύριο να μας μιλήσουν για απερχόμενη διοίκηση και αυτούς που θέλουν να κάνουν την πόλη μας "Φωτεινή" να αντιληφθούν πόσους έχουν απέναντί τους! 

Για εμάς που περιμένουμε η πόλη μας να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ και ΔΕΞΙΑ μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε άλλα 10 χρόνια! 

Δεν μας ενημέρωσαν εάν η κα Τσακογιάννη ήταν στην εκδήλωση ή είχε να στειρώσει γάτες πάντως και αυτές έφεραν ψήφους σε μια διοίκηση που στο και πέντε πέταξε πέντε "σπιτάκια" για αδέσποτα έριξε και τροφές και τελικά το "θαύμα" έγινε δύο μέρες πριν τις εκλογές δείχνουν να πείθουν τους πολλούς πως ενώθηκαν ΔΕΞΙΟΙ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ- ΚΕΝΤΡΩΟΙ για να "σώσουν" μια πόλη που αρνείται να αντιληφθεί τα αυτονόητα! 

Θα τα καταλάβει όπως τα κατάλαβαν και οι ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΙ μετά την χρεοκοπία της χώρας μας . Έως χθες φώναζαν λεφτά υπάρχουν και παλιότερα ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ και τελικά χρεοκοπήσαμε αλλά αυτοί παραμένουν ως ΠΑΣΟΚΟΙ με γεμάτες τσέπες. 
Βλέπετε το πρόβλημα της ΔΕΞΙΑΣ ήταν πως πάντα τιμούσε "ανύπαρκτους" αγώνες και είχε καλά λόγια μόνο για τους ιδεολογικούς της αντιπάλους και ΠΟΤΕ για τα "δικά" της παιδιά! 
Ποια είναι τα "δικά" της ρωτήστε να σας πουν όσοι δεν τολμούν να πουν πως ΕΙΝΑΙ δεξιοί και αποζητούν ψήφους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

Αυτά από εμάς αφού στο γλέντι των "Φωτεινών" δεν πήγαμε , και στην πλατεία Ανεξαρτησίας είδαμε μια παράταξη σε αποδρομή που την Κυριακή το βράδυ θα αποζητά ευθύνες από εσάς που δεν σας έπεισε! 

Και πως να σας πείσει αφού τέσσερα χρόνια μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τσίριζε σαν τον Άδωνι και προεκλογικά το έπαιξαν οικολόγοι για να χάσουν την μισή τουλάχιστον από την εκλογική τους πελατεία του 2019 τότε που με 44 μόλις υποψηφίους απέσπασαν ένα αξιοπρεπέστατο για πρώτη συμμετοχή 10% ! 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: