ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό .... ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ επισκιάζουν κάθε άλλη είδηση

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό .... ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ επισκιάζουν κάθε άλλη είδηση



  •  Δολιοφθορές προεκλογικού υλικού της παράταξής του κατήγγειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υποψήφιος δήμαρχος κος Δημήτρης Ευαγγέλου. 

  • Αύριο γύρω στις 9 το βράδυ θα έχουμε εικόνα για το δίδυμο του δεύτερου γύρο. Έως τότε όλοι ελπίζουν με την παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" να έχει "κλειδώσει" την μία από τις δύο θέσεις. 


  • Το εκλογικό αποτέλεσμα θα κριθεί από το τι θα ψηφίσουν οι κεντροδεξιοί της πόλης μας αφού αποτελούν το 44% του εκλογικού σώματος σύμφωνα με τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Σε νορμάλ καταστάσεις η είσοδος κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών θα έπρεπε να ήταν δεδομένη. Όμως εδώ στην Ηλιούπολη χιλιάδες είναι οι "κεντροδεξιοί" που τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς και κάποιοι με δεξιά τσέπη την ψηφίζουν κιόλας! Εμείς οι προλετάριοι συντηρούμε τις υπάρχουσες κεντροδεξιές παρατάξεις και εάν αύριο δεν γίνει το αυτονόητο πάμε και εμείς θα μας κερδίσουν οι ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ! 

  • Όσοι μας διαβάζουν σίγουρα δεν θα πέσουν από τα σύννεφα από το αυριανό εκλογικό αποτέλεσμα. Άλλωστε φτάσαμε μία μέρα πριν τις κάλπες για να διαπιστώσουμε πως αύριο σε μια πόλη γαλάζια ( όπως ήταν και το 2019) συζητάμε ακόμα εάν ο επόμενος δήμαρχος θα είναι ΣΚΕΤΟ ΠΑΣΟΚ ή ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ! 


  • Αύριο ψηφίζετε και μεθαύριο θα κλαίτε και πάλι για την καθαριότητα της πόλης αφού το ΡΑΧΑΤΙ της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ θα συνεχιστεί. Ουδείς υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε προεκλογικά σε αυτό άρα ουδείς θέλει να στεναχωρήσει το ΣΕΔΗ! Να γνωρίζουν πως εάν κάτσει δεύτερη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ τα πράγματα δεν θα είναι ρόδινα για αυτούς αφού το σαμποτάζ τις τελευταίες μέρες στέλνει τον κόσμο να ψηφίσει σε μια πόλη γεμάτη ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Μικρό το κακό θα πουν όσοι με δημόσιες δηλώσεις τους έβαλαν πλάτη για να κουμαντάρουν τους πάντες οι κομμουνιστές εργαζόμενοι! 

  • Εάν οι κομμουνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης πετύχουν διψήφιο ποσοστό στις αυριανές κάλπες ( κάτι πολύ πιθανό) ετοιμαστείτε να "ενημερώνεστε" από όσους εάν και ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ τιμούν τους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ελλείψει των δικών τους για την πόλη μας! 

  • Υπάρχουν και άλλα τοπικά ΜΜΕ για να παίξετε τις καταγγελίες σας τώρα που βλέπετε πως τα κουκιά δεν βγαίνουν και με το κυριλέ πάτε για ξεφτίλισμα! 

  • Για ακόμα μια εβδομάδα οι "αγανακτισμένοι" του διαδικτύου θα συνεχίσουν να σας πουλάνε σανό από τις 16 του μήνα θα ηρεμήσουν αφού αυτοί οι τελειωμένοι πέντε χρόνια αντιπολίτευση δεν πρόκειται να κάνουν πρώτοι θα πηδήξουν από τα καράβια που αύριο θα βουλιάξουν! 

  • Αναμένουμε πρώην δημάρχους να τοποθετηθούν για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με τους δύο εξ αυτών να γνωρίζουμε από τώρα την επιλογή τους. Ενδιαφέρον για εμάς είναι η άποψη του τρίτου στο δίδυμο που θα προκύψει αύριο. 

  • Δεν ξεχνάμε να ψηφίσουμε την μοναδική κεντροδεξιά παράταξη που έχει δυνατότητα εισόδου στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Αυτή είναι η "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Ευσταθίου. Επίσης επειδή με αυτούς θα διοικήσει ως Αντιδημάρχους επιλέξτε τους πιο ικανούς ή όσους τέλοσπάντων εσείς θεωρείτε από την ομάδα του πιο κατάλληλους να ασκήσουν διοίκηση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: