ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δύο μέρες έμειναν για να λήξη η προεκλογική περίοδο και εάν οι κεντροδεξιοί της πόλης μας θέλουν να κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά πρέπει να ψηφίσουν παρατάξεις με γαλάζιο πρόσημο!

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Δύο μέρες έμειναν για να λήξη η προεκλογική περίοδο και εάν οι κεντροδεξιοί της πόλης μας θέλουν να κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά πρέπει να ψηφίσουν παρατάξεις με γαλάζιο πρόσημο!

Κυκλοφορούμε καιρό στην πόλη μας προσπαθώντας έστω την τελευταία στιγμή να πείσουμε ανθρώπους που ψήφισαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές Μητσοτάκη πως δεν είναι λογικό στις προσεχείς κάλπες να ψηφίσουν Χατζηδάκη! 

Η λογική πάνω από κόμματα και χρώματα που έχει παγιοποιηθεί εξαιτίας κυρίως της στάσης των επικεφαλής των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων και των δημογερόντων δείχνει να μας οδηγεί κάθε φορά από έναν κακό δήμαρχο σε έναν ακόμα χειρότερο. 

Με δεδομένο πως οι ΔΙΑΦΟΡΕΣ στα βασικά θέματα της πόλης μας ( ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΥΤ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΑΣΤΙΚΗ ΣΗΡΑΓΓΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΟΜΩΝ κ.ο.κ) δεν υφίστανται καν η δική μας ρητορική οδηγείτε σε αδιέξοδο. 

Έτσι εκτός που βρίσκουμε Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες σε ψηφοδέλτια που κινούνται στη λογική όλοι οι καλοί χωράνε βλέπουμε δύο μέρες πριν τις εκλογές ένα απίστευτο χαϊδεμα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ από επικεφαλής που προσπαθούν να σας πείσουν πως στο θέμα π.χ της καθαριότητας δεν φταίνε οι κομμουνιστές εργαζόμενοι και το ΣΕΔΗ αλλά ο εκάστοτε δήμαρχος! 

Λες και υπάρχει δήμαρχος που ενώ ξοδεύει πάνω από 10.000.000 ευρώ τον χρόνο για να συντηρήσει σε δημοτικό έλεγχο μια ΔΟΜΗ που πλέον δεν συντηρείται με τα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ να θέλει η πόλη του να βρωμάει! 

Δεν θα πείσουν και πολλούς και έτσι σε μερικές μέρες και όταν ανοίξουν οι κάλπες θα αναδειχθεί ΠΡΩΤΗ παράταξη το μάζεμα "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" αφού ο νυν δήμαρχος έχει συμπεριλάβει στο μάζεμα αυτό ΔΕΞΙΟΥΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ - ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ που έχουν στο "τσουβάλι" τους περισσότερες ψήφους από όσους επέλεξαν για να επανδρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους οι υπόλοιποι! 

Έτσι και ενώ η θέση του δεύτερου για κάποιους παίζει ( για εμάς όχι) όσοι πιστεύουν στα "θαύματα" αναμένουν ακόμα μια ανατροπή αντίστοιχη του 2019 όπου το κάτι λιγότερο από 16% νίκησε στον δεύτερο γύρο το 31%. 

Η μη είσοδος στο δεύτερο γύρο κεντροδεξιάς παράταξης δεν θα σημαδέψει την πόλη μας ΑΡΝΗΤΙΚΑ για πέντε χρόνια αλλά για δέκα άρα σοβαρευτείτε ψηφίστε με βάση τις κομματικές σας προτιμήσεις και πιέστε τους επικεφαλής σας να βρίζουν μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που είναι η κύρια υπεύθυνη για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της πόλης και που ξεφτιλίζει με το ΡΑΧΑΤΙ της τον εκάστοτε δήμαρχο! 

Εμείς με διψήφια Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης όπως όλα δείχνουν δεν θεωρούμε πως έχουμε και πολλά να προσφέρουμε στην ΜΠΡΑΒΟΥΠΟΛΗ και έτσι όσα ήσυχα και χωρίς τυμπανοκρουσίες ήρθαμε θα αλλάξουμε μορφή αφού ρότα δεν πρόκειται να αλλάξουμε. 

Βέβαιοι και από την χθεσινή εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης στην κεντρική πλατεία της πόλης μας πως ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ως τοπικό ΜΜΕ να τσακίσουμε τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό θα αφήσουμε σε νέα παιδιά περισσότερο επιθετικά από εμάς να συνεχίσουν μια δεκαετή προσπάθεια που μας έκανε ιδιαίτερα μισητούς σε όσους θεωρούν πως η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ είναι προτέρημα και όχι ελάττωμα! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: