ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τάσος Ευσταθίου: Θα δώσουμε για ένα χρόνο τον μισό μισθό μας για οικονομική ενίσχυση της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου μας

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Τάσος Ευσταθίου: Θα δώσουμε για ένα χρόνο τον μισό μισθό μας για οικονομική ενίσχυση της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου μας

 


Δέσμευση πως ο ίδιος και όλοι οι Αντιδήμαρχοι της αυριανής διοίκησης του αλλά και όσοι έχουν έμμισθες θέσεις σε ΝΠΔΔ ,  έδωσε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος κος Τάσος Ευσταθίου για οικονομική ενίσχυση της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου μας από τους μισθούς τους. 

Συγκεκριμένα για έναν χρόνο ο μισός του μισθός καθώς και των ΟΛΩΝ των Αντιδημάρχων της διοίκησης του αλλά και όσων αμείβονται σε θέσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου στα ΝΠΔΔ του δήμου μας ,  θα πηγαίνει στα ταμεία της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου μας προς ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων δημοτών της πόλης μας. 

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία με την οποία συμφωνούν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης και θα υλοποιηθεί εάν οι πολλοί με την ψήφο τους , τους αναθέσουν θέσεις ευθύνης. 

Για έναν ολόκληρο χρόνο ΟΛΟΙ θα παίρνουν τον μισό τους μισθό , και τα υπόλοιπα χρήματα θα πηγαίνουν στα ταμεία της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου μας προς ενίσχυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ μας ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ και των δομών εκείνων της κοινωνικής υπηρεσίας που στέκεται αρωγός στους οικονομικά ασθενέστερους συνδημότες μας. 

Ελπίζουμε και οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να δεσμευτούν για κάτι αντίστοιχο για να δείξουν έμπρακτα πως δεν τους ενδιαφέρουν μόνο οι καρέκλες και οι μισθοί αλλά το καλό της πόλης μας. 

Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο χορηγεί τρόφιμα σε πάνω από 300 οικογένειες συνδημοτών μας με χαμηλές φορολογικές δηλώσεις αλλά η βοήθεια που παίρνουν είναι αρκετά μικρή και τα τρόφιμα που μοιράζονται σε κάθε μία από αυτές τις οικογένειες δεν ξεπερνάνε σε αξία τα 10 ευρώ!

Σίγουρα λύση δεν δίνει στο θέμα της ενίσχυσης των αναξιοπαθούντων της πόλης μας η υπόσχεση αυτή της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αλλά κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και αναμένουμε και από τις υπόλοιπες να προβούν σε ανάλογες δεσμεύσεις. 

Ιδίως αυτές που έχουν πιθανότητες να ασκήσουν διοίκηση και σίγουρα η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είναι μία από αυτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: